Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Σωκράτης Μάλαμας ερμηνεύει το τραγούδι της σειράς «Καρτ Ποστάλ»

Written by on 3 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους τέλους της νέας σειράς της Victoria Hislop.

Ο Σωκράτης Μάλαμας δανείζει τη φωνή του στο τραγούδι που επενδύει τους τίτλους τέλους της νέας σειράς μυθοπλασίας «Καρτ Ποστάλ» της ΕΡΤ, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Victoria Hislop.

Με το χαρακτηριστικό μέταλλο της φωνής του, ο Σωκράτης Μάλαμας ερμηνεύει το τραγούδι «Εγώ Σ’ Αγάπησα Το Μάη», το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Οι στίχοι ανήκουν του τραγουδιού «Εγώ Σ’ Αγάπησα Το Μάη» ανήκουν στην Ελένη Φωτάκη και τη μουσική υπογράφει ο Μίνως Μάτσας, ο οποίος επιμελείται την πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια της σειράς «Καρτ Ποστάλ».

Δώδεκα συναρπαστικές αυτοτελείς ιστορίες, ένα ταξίδι στο Λονδίνο και στην Κρήτη μέσα από τις σελίδες της Victoria Hislop, η οποία μας έχει χαρίσει κορυφαίες λογοτεχνικές και τηλεοπτικές επιτυχίες.

Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο πολυαγαπημένος και βραβευμένος Ανδρέας Κωνσταντίνου, τον οποίο λατρέψαμε μέσα από επιτυχίες όπως οι ταινίες «Μικρά Αγγλία» και «Ουζερί Τσιτσάνης».

Στη διαδρομή του τον συναντούν αναγνωρισμένοι ηθοποιοί όπως οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσςη, Μυρτώ Αλικάκη, Μαρία Ναυπλιώτου και Λένα Παπαληγούρα.

Ο Aνδρέας Κωνσταντίνου, πρωταγωνιστής και συνδετικός κρίκος στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς υποδύεται τον «Τζόζεφ», έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, ο οποίος επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή.

Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη σ’ ένα συναρπαστικό και δυναμικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του, μέσα από το οποίο θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί.

Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.

Η σειρά «Καρτ Ποστάλ» φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου Γιώργου Παπαβασιλείου.

Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη Victoria Hislop, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*), η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος.

Η σειρά «Καρτ Ποστάλ» προβάλλεται στην ΕΡΤ1 κάθε Σάββατο στις 23:00.

[ad_2]

Source link