Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Jessie Ware και Róisín Murphy συνεργάζονται στο «Freak Me Now»

Written by on 30 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Jessie Ware και η Róisín Murphy ενώνουν τις φωνές τους.

Συνεχίζοντας την ασταμάτητη χρονιά της, η Jessie Ware κυκλοφορεί το νέο single «Freak Me Now», σε συνεργασία με την τραγουδίστρια της electronic pop Róisín Murphy.

Η αρχική έκδοση του τραγουδιού περιλαμβάνεται στο τελευταιο άλμπουμ της «That! Feels Good!» της Jessie Ware, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο No. 3 των βρετανικών charts και έλαβε αυτήν την εβδομάδα μία υποψηφιότητα για το περίφημο βραβείο του Mercury Prize.

Αυτή η νέα εκδοχή του «Freak Me Now» αναδεικνύει ξανά την ηλεκτρισμένη ενέργεια που αγαπήθηκε τόσο πολύ στο άλμπουμ της Jessie Ware.

Διαφήμιση

Το «Freak Me Now», σε παραγωγή του Stuart Price, συνδυάζει τις γνώριμες επιρροές της electronica της δεκαετίας του ’80 με τις σύγχρονες ευαισθησίες που κάνουν τη μουσική της Jessie Ware τόσο ξεχωριστή.

Η Jessie Ware δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή που συμμετέχει στο “Freak Me Now” η βασίλισσα της disco, Róisín Murphy. Της έστειλα ένα μήνυμα ελπίζοντας ότι θα ενδιαφερόταν να τραγουδήσει στο τραγούδι και πριν το καταλάβω ήταν στο στούντιο. Ηχογράφησε όλα τα φωνητικά της για το τραγούδι και μας τα έστειλε».

«Θαυμάζω τη δουλειά της εδώ και πολλά χρόνια και τη σέβομαι πάρα πολύ. Είναι καταπληκτικό που συμμετέχει σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά τραγούδια του “That! Feels Good!”. Ανυπομονώ να το τραγουδήσουμε μαζί ζωντανά στο μέλλον! Ξέρω ότι οι θαυμαστές μου θα το λατρέψουν και το ίδιο και εγώ», συνέχισε.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε σε ένα τραγούδι μαζί και κάναμε ένα τρελό βίντεο μαζί. Είναι χαριτωμένο, είναι γενναιόδωρο, είναι πρωτοποριακό, είναι η Róisín Murphy και συμμετέχει στο “Freak Me Now”», ανέφερε.

Jessie Ware

Στη δική της δήλωση, η Róisín Murphy μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της Jessie Ware για τη συνεργασία τους.

«Η Jessie είναι απλά λαμπρή, μία εξαιρετικά ταλαντούχα τραγουδοποιός και μία καταπληκτική τραγουδίστρια. Είναι πραγματικά όμορφη, αλλά είναι επίσης πολύ αστεία και δεν παίρνει ποτέ τον εαυτό της πολύ σοβαρά», σχολίασε.

«Συζητούσαμε να συνεργαστούμε εδώ και καιρό. Όταν μου έστειλε το “Freak Me Now” το αγάπησα και ένιωσα ότι ήταν το τέλειο τραγούδι για εμένα. Διασκεδάσαμε πολύ όταν ντυνόμασταν την ημέρα του music video, επικρατούσε ενδυματολογικό χάος!», εξήγησε.

«Τα σκηνικά ήταν σαν μία υπαίθρια αγορά υψηλών προδιαγραφών. Γελάσαμε με τη γελοιότητά μας και συμπεριφερόμασταν πολύ ανόητα όλη την ημέρα! Απλά την αγαπώ και μου άρεσαν τα πάντα σχετικά με τη συνεργασία μαζί της», πρόσθεσε.

Αυτή είναι η δεύτερη εμφάνιση της Róisín Murphy στο «That! Feels Good!» μετά τη συμμετοχή της στο ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ. Είναι μία από τις πολλές φωνές που συμμετέχουν στο τραγούδι, μαζί με τους Kylie Minogue, Aisling Bea, Benny Blanco, Jamie Demetriou και άλλους.

Συνεχίζοντας την περιοδεία τους, η Jessie Ware θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για έξι συναυλίες στο Μάντσεστερ, τη Γλασκώβη και το Alexandra Palace του Λονδίνου.

Αργότερα, θα ξεκινήσει την headline περιοδεία της στη Βόρεια Αμερική, στο πλαίσιο της οποίας θα εμφανιστεί σε χώρους όπως το The Vic του Σικάγο, το Hollywood Palladium του Λος Άντζελες και το Terminal 5 της Νέας Υόρκης.

[ad_2]

Source link