Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Mick Jagger γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον Leonardo DiCaprio

Written by on 30 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Leonardo DiCaprio και ο Lenny Kravitz τραγούδησαν το «Happy Birthday» στον Mick Jagger.

Ο Mick Jagger έγινε 80 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του παρέα με τον Leonardo DiCaprio και τον Lenny Kravitz.

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones διοργάνωσε την Τετάρτη 26 Ιουλίου ένα μεγάλο πάρτι στο νυχτερινό κέντρο Embargo Republica στο Τσέλσι του Λονδίνου με μία ζωντανή μπάντα που έπαιζε μουσική για τους εκλεκτούς καλεσμένους του μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.

Μία πηγή που παρευρέθηκε στο πάρτι δήλωσε στη MailOnline: «Ο Mick ήταν τόσο χαρούμενος που πέρασε τα γενέθλιά του περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του που ήρθαν αεροπορικώς από όλο τον κόσμο για να είναι εκεί για την ξεχωριστή ημέρα του».

Διαφήμιση

«Ο Mick ήταν συνεχώς στην πίστα και δεν σταμάτησε να κινείται όλη τη νύχτα, καθώς το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες», συνέχισε.

«Ο Leonardo DiCaprio και ο Lenny Kravitz τραγούδησαν παιχνιδιάρικα το “Happy Birthday” στον Mick και συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι. Ήταν απλά τα πιο ευχάριστα γενέθλια», περιέγραψε η πηγη.

Εκτός από μία σοκολατένια τούρτα γενεθλίων, το πάρτι γενεθλίων του Mick Jagger είχε θέμα την Κούβα.

Rolling Stones

Τους καλεσμένους διασκέδασαν εξωτικές χορεύτριες ντυμένες σαν καρναβαλιστές με σουτιέν από κοσμήματα και πολύχρωμες φτερωτές κεφαλές που «πραγματικά ζωντάνεψαν το πάρτι».

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Mick Jagger παρείχε απεριόριστα δωρεάν ποτά στους καλεσμένους και «πέρασε υπέροχα χορεύοντας όλη τη νύχτα», πριν αναχωρήσει για το σπίτι του στις 3 τα ξημερώματα.

Εκτός από τον Leonardo DiCaprio και τον Lenny Kravitz, στο πάρτι παρευρέθηκαν διάσημοι όπως ο κιθαρίστας Ronnie Wood των Rolling Stones και η σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney – κόρη του Paul McCartney.

Ο Mick Jagger είχε επίσης στο πλευρό του την οικογένειά του: τις κόρες του – την 51χρονη Jade Jagger και την 31χρονη Georgia May Jagger, τον 24χρονο γιο του Lucas Jagger και την 36χρονη αρραβωνιαστικιά του, τη χορεύτρια μπαλέτου και συγγραφέα Melanie Hamrick, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο έξι ετών.

Παρούσα ήταν και η πρώην σύζυγός του επί 22 χρόνια, Jerry Hall, η οποία εθεάθη να κρατιέται χέρι – χέρι με την ηθοποιό Anjelica Huston καθώς αποχωρούσαν από το νυχτερινό κέντρο.

Φωτογραφίες

[ad_2]

Source link