Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Imagine Dragons και J.I.D συνεργάζονται στο «Enemy»

Written by on 29 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το «Enemy» θα ακουστεί στη σειρά κινουμένων σχεδίων «Arcane» του Netflix που βασίζεται στο σύμπαν του «League of Legends».

Οι Imagine Dragons συνεργάζονται με τον J.I.D., τον ράπερ από την Ανατολική Ατλάντα, που ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας Dreamville Records (μία σύμπραξη με την Interscope Records) του J. Cole, στο επικό και ηλεκτρισμένο νέο single «Enemy».

Το τραγούδι εξετάζει τη διαχείριση των συγκρούσεων – εσωτερικών και εξωτερικών – στη ζωή, με τον frontman των Imagine Dragons, Dan Reynolds, να ερμηνεύει τα δύο πρώτα συναισθηματικά φορτισμένα κουπλέ και το αστραπιαίο flow που αποτελεί σήμα κατατεθέν του J.I.D. να παίρνει τη σκυτάλη στο τρίτο κουπλέ.

Το «Enemy» θα ακουστεί στην επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων «Arcane» που βασίζεται στο σύμπαν του videogame «League of Legends» και θα συμπεριληφθεί και στο συνοδευτικό soundtrack.

Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, που αναπτύχθηκε από την Riot Games σε συνεργασία με την Fortiche Productions, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 6 Νοεμβρίου.

Οι δημιουργοί του «League of Legends» διέθεσαν το ταλέντο τους για τη δημιουργία ενός εκπληκτικού βίντεο κινουμένων σχεδίων για το «Enemy», το οποίο μεταφέρει τους Imagine Dragons και τον J.I.D στον κόσμο δύο εμβληματικών χαρακτήρων του franchise, της Jinx και της Vi. V

Το «League of Legends», ο πρώτος τίτλος της Riot Games, κυκλοφόρησε το 2009 και έκτοτε έχει γίνει το δημοφιλέστερο παιχνίδι PC στον κόσμο. Το «Arcane» είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά της Riot Games.

«Το “Enemy” αφορά τη συμφιλίωση των εσωτερικών συγκρούσεων σε έναν κόσμο όπου μοιάζει αδύνατο να εμπιστευτείς ακόμα και τον εαυτό σου», εξηγεί ο Dan Reynolds.

«Στο “Arcane”, η ζωή οδηγεί δυο αδελφές σε διαφορετικά μονοπάτια και καταλήγει σε έναν διχασμό που απειλεί να διαλύσει μια ολόκληρη πόλη. Όπως και η σειρά, το τραγούδι έχει σκοπό να είναι τόσο προσωπικό όσο και να αποτελέσει κριτική σε μια κοινωνία που φαίνεται να έχει σκοπό να δημιουργήσει διαίρεση», προσθέτει.

Την παραγωγή του «Enemy» ανέλαβε το σουηδικό δίδυμο των Mattman & Robin (Nick Jonas, Celeste), οι οποίοι έκαναν επίσης την παραγωγή δύο τραγουδιών στο νέο άλμπουμ «Mercury – Act 1» (KIDinaKORNER/Interscope) των Imagine Dragons. Η μίξη του «Enemy» έγινε από τον βραβευμένο με 14 Grammy, Serban Ghenea.

[ad_2]

Source link