Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Alicia Keys μοιράζεται το νέο τραγούδι «Best Of Me»

Written by on 29 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Η Alicia Keys παρουσιάζει το «Best Of Me» σε δύο διαφορετικές εκδοχές. 

Η Alicia Keys δεν κρύβει την αγάπη που τρέφει για τον σύζυγό της Swizz Beatz. Η βραβευμένη με 15 Grammy τραγουδίστρια παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Best Of Me», το οποίο έγραψε μαζί με τον Raphael Saadiq.

Στο «Best Of Me» η Alicia Keys να περιγράφει τον αιώνιο δεσμό που μοιράζεται με τον σύζυγό της.

«Βγάζεις τον καλύτερο εαυτό μου», τραγουδάει στο ατμοσφαιρικό τραγούδι, το οποίο χρησιμοποιεί αποσπάσματα στη μουσική του από το κλασικό «Cherish The Day» της Sade που κυκλοφόρησε το 1992.

Η Alicia Keys προανήγγειλε το «Best Of Me» κατά τη διάρκεια του τρίτου επεισοδίου της τετραμερούς σειράς ντοκιμαντέρ «Noted» που δημιούργησε σε συνεργασία με το YouTube Originals.

Το «Best Of Me» θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ της «KEYS», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music στις 10 Δεκεμβρίου.

Το άλμπουμ θα αποτελείται από δύο πλευρές, την «Originals» σε παραγωγή της Alicia Keys και την «Unlocked» σε παραγωγή της Alicia και του Mike Will Made It, που θα περιέχουν από δύο διαφορετικές εκδοχές του ίδιου τραγουδιού.

«Τα “Originals” προέρχονται από την κλασική πλευρά του εαυτού μου! Είναι αυτή η Alicia Keys που θέλουμε. Στην πλευρά “Unlocked”, ήθελα να δοκιμάσω τα “Originals” για να δημιουργήσω μια εντελώς διαφορετική ηχητική εμπειρία. Έτσι, ο Mike Will Made It και εγώ ενωθήκαμε και κάναμε μαγεία. Μαζί, είναι μια σύντηξη των κόσμων που βρίσκονται μέσα μου με κύριο συστατικό το “KEYS”», εξήγησε η ίδια η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Twitter.

Το «KEYS», το επόμενο άλμπουμ της μετά το «Alicia» του 2020, θα περιλαμβάνει επίσης το πρόσφατο single «LALA (Unlocked)» με τη συμμετοχή του Swae Lee.

Ακούστε την «Original» και την «Unlocked» εκδοχή του «Best Of Me» παρακάτω:

[ad_2]

Source link