Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Get Together» με το νέο τραγούδι του David Guetta

Written by on 10 Μαΐου 2021

[ad_1]

Το νέο τραγούδι του David Guetta θα ενώσει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Ο Γάλλος DJ και μουσικός παραγωγός David Guetta ενώνει τις δυνάμεις του με τη δανική μάρκα μπύρας Tuborg και κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Get Together».

Το τραγούδι δημιουργήθηκε ειδικά για το «Tuborg Open», μια παγκόσμια πλατφόρμα συνεργασίας που δίνει σε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να συνεργαστούν,.

Τόσο ο David Guetta όσο και η Tuborg είναι έτοιμοι να δείξουν στο κοινό ότι η δύναμη της μουσικής μπορεί να μας συνδέσει όλους.

Με αφορμή την πέμπτη χρονιά του «Tuborg Open», το «Get Together» θα ενώσει μουσικούς από την Ινδία, την Κίνα, τη Βουλγαρία, το Νεπάλ και το Ουζμπεκιστάν, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν τα δικά τους επίσημα remixes για τραγούδι.

Διαφορετικές κουλτούρες και μουσικά είδη θα ενωθούν κάτω από το ίδιο beat του David Guetta.

Το «Get Together» έχουν γράψει οι RANI, Ruthy Raba, Nikki Flores, Jenson Vaughan, Abby-Lynn Keen, David Guetta και Will Grands, ενώ τα φωνητικά της δάνεισε η Abby-Lynn Keen.

Joel Corry, RAYE, David Guetta - BED

Ο David Guetta δήλωσε: «Νομίζω ότι η μουσική είναι μια παγκόσμια γλώσσα και ότι η dance μουσική φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά».

«Είναι ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση διαφορετικών καλλιτεχνών που προέρχονται από μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική μου, να δούμε πώς μπορούν να πάρουν τους ήχους μου και να το κάνουν κάτι άλλο δίνοντας τη δική τους ερμηνεία», συνέχισε.

«Αυτό που περιμένω από έναν καλλιτέχνη είναι να έχει ίσως ένα διαφορετικό όραμα για τον κόσμο και να πει κάτι που δεν έχει ειπωθεί. Μπορεί να είναι στίχοι ή μπορεί να είναι μουσική και αν ο συνδυασμός μεταξύ αυτών που φέρνουν και αυτού που φέρνω εγώ, μπορεί να δημιουργήσω κάτι εντελώς φρέσκο, τότε είμαι χαρούμενος», τόνισε.

Το «Get Together» κυκλοφορεί από την Parlophone Records / Warner Music με ένα lyric video που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας.

«Αυτό που με κάνει να νιώθω ότι έχω κάνει τη δουλειά μου είναι όταν φτάνω σε αυτήν τη στιγμή που όλοι αισθάνονται σαν ένα. Νομίζω ότι είναι εκπληκτικό που η Tuborg θέλει να διαδραματίσει ένα ρόλο σε αυτήν τη διαδικασία. Σημαίνει πολλά γιατί πραγματικά έδωσα τη ζωή μου σε αυτό», σχολίασε ο David Guetta.

David Guetta - Sia

Ο καταξιωμένος παραγωγός κατανοεί τον θετικό αντίκτυπο που έχει η μουσική στη ζωή των ανθρώπων, ειδικά σε μια εποχή που πολλοί αισθάνονται απομονωμένοι.

«Αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι πρέπει πραγματικά να αισθάνονται συνδεδεμένοι με τον υπόλοιπο κόσμο και η μουσική έχει τη δύναμη να το κάνει. Είναι μια παγκόσμια γλώσσα που φέρνει τους ανθρώπους κοντά», είπε.

Η προοπτική συνεργασίας με την Tuborg για να ενώσουν τους ανθρώπους μέσω της μουσικής έχει ενθουσιάσει τον David Guetta για το μέλλον.

«Νομίζω ότι πρόκειται να γίνουμε μάρτυρες των πιο απίστευτων χρόνων για τη βιομηχανία μας. Μετά από όλη την απογοήτευση, ο κόσμος θα διασκεδάζει όπως ποτέ άλλοτε. Το ξέρω σίγουρα. Θα είναι επικό όταν ο κόσμος ανοίξει ξανά και θα μπορούμε να παίξουμε μουσική. Θα είναι μαγικό», ανέφερε.

[ad_2]

Source link