Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Conan Gray κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Astronomy»

Written by on 10 Μαΐου 2021

[ad_1]

Το «Astronomy» ξεχωρίζει για την ευαίσθητη ερμηνεία του Conan Gray, την απαλή μουσική του και τους ώριμους στίχους του.

Ο Conan Gray κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Astronomy».

Σύμφωνα με τον 22χρονο τραγουδιστή και τραγουδοποιό, το «Astronomy», το οποίο κυκλοφορεί από τη Republic Records / Universal Music, αναφέρεται σε εκείνη την αργή και επώδυνη διαδικασία που μεγαλώνεις μακριά από έναν άνθρωπο με τον οποίο ήσουν κάποτε ερωτευμένος, μια διαδικασία που συχνά αρνείσαι να δεχτείς.

«Εκείνη η στιγμή που ξαφνικά βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς για χρόνια και συνειδητοποιείς ότι δεν τον ξέρεις πλέον. Η στιγμή που οι δυο σας υπάρχετε σε δύο διαφορετικούς κόσμους τώρα. Θεωρώ ότι οι χειρότερες ερωτικές απογοητεύσεις συμβαίνουν αργά», εξηγεί ο Conan Gray.

«Χωρίς κανένα έντονο τσακωμό, χωρίς να χτυπάτε τις πόρτες, χωρίς να εμφανίζεται κανείς στο κατώφλι ενώ βρέχει. Ακριβώς μια σταδιακή αποσύνθεση της αγάπης που τίποτα δεν έχει μείνει για να την εμποδίσει να μη φύγει. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση, δεν φταίει κανένας. Αυτό πονάει περισσότερο», συνεχίζει.

Conan Gray - Overdrive

Ο Conan Gray έχει συγκεντρώσει σχεδόν 4 δισεκατομμύρια streams μέσα σε τρία χρόνια, έχει κυκλοφορήσει πλατινένια singles και έχει λάβει ομόφωνη αναγνώριση από το καλλιτεχνικό στερέωμα και καλλιτέχνες όπως ο Elton John και η Taylor Swift.

Από ηλικία μόλις 12 ετών, ο τραγουδοποιός από το Κεντρικό Τέξας άρχισε να γράφει τραγούδια με πυρετώδεις ρυθμούς και να κερδίζει τους πρώτους του ακόλουθος στα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία αναρτούσε πλήθος περιεχομένου, όπως ζωγραφιές, φωτογραφίες, vlogs και ακατέργαστες σκέψεις.

Το 2020 παρουσίασε τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο του, το χρυσό «Kid Krow», το οποίο περιείχε επιτυχίες όπως τα πλατινένια «Maniac» και «Heather».

Το «Kid Krow» ανέβηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στο No. 1 των Top Pop Albums chart, στο No. 2 του Top Album Sales Chart και στο No. 5 του Billboard 200 για να αναδειχθεί στο καλύτερο ντεμπούτο καλλιτέχνη για το 2020.

Φέτος ο Conan Gray κυκλοφόρησε επίσης το single «Overdrive» και επιλέχθηκε προσωπικά από την Taylor Swift για να δώσει μια πρόγευση από τις νέες ηχογραφήσεις  των παλαιότερων τραγουδιών της.

Ο Conan Gray έχει καθιερωθεί ως η φωνή της γενιάς του μιλώντας στους θαυμαστές του χωρίς φίλτρα και με αρκετή προσοχή. Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει το 2021.

[ad_2]

Source link