Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Felix Jaehn, The Stickmen Project και Calum Scott συνεργάζονται στο «Rain In Ibiza»

Written by on 27 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Ένα καθαρόαιμο anthem που αφήνει τον ακροατή σε μία σαγηνευτική ζάλη.

Ο Felix Jaehn επιστρέφει δυναμικά με το νέο single «Rain In Ibiza».

Στο τραγούδι, το οποίο αποτελεί την πρώτη επίσημη κυκλοφορία του Γερμανού DJ και μουσικού παραγωγού για τη νέα χρονιά, συμμετέχουν το διάσημο δίδυμο The Stickmen Project από TikTok και ο πολυπλατινένιος Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Calum Scott.

Η νέα μουσική πρότασή τους έπεται του remix του Felix Jaehn για τη συνεργασία του Joel Corry και του Mabel στο «Wish», του νέο single «Rise» του Travis Scott και του single «No Fun» των The Stickmen με τον Armin van Buuren.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, το «Rain In Ibiza» είναι ένα καθαρόαιμο anthem που αφήνει τον ακροατή σε μία σαγηνευτική ζάλη, αλλά και να επιθυμεί ακόμα περισσότερα από την τριάδα.

Το «Rain In Ibiza», η πρώτη πρωτότυπη παραγωγή του Felix Jaehn για το 2022, αποτελεί ένα πρώτης τάξεως τραγούδι για τα playlists όλων των πάρτι και ταυτόχρονα συνιστά μία εξαιρετική προσθήκη στην αναπτυσσόμενη δισκογραφία και των τριών πλευρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη μουσική συνάντηση του Felix Jaehn και του Calum Scott. Ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους το 2019 στο single «Love On Myself» του Felix Jaehn.

Ο Felix Jaehn έχει καταγράψει ένα άκρως επιτυχημένο σερί με τραγούδια όπως το «I Got A Feeling» και τα δικά του remixes για τα τραγούδια του «Sicko» και «No Therapy», τα οποία έχουν σημειώσει εντυπωσιακή πορεία με την πάροδο του χρόνου.

Αυτά τα εξαιρετικά αριστουργήματα προσφέρουν μία συναρπαστική πρόγευση από όσα μπορούμε να περιμένουμε από τον πολυσχιδή Felix Jaehn καθώς προχωράμε στο 2022.

Ο Felix Jaehn έχει την εκπληκτική ικανότητα να συναρπάζει ακροατές όλων των ηλικιών είτε με τις πρώιμες επιτυχίες του, όπως το «Cheerleader» και το «Ain’t Nobody (Loves Me Better)», είτε με τις νεότερες επιτυχίες του, όπως το «Close My Eyes» και το remix του «Some Say».

Το «Rain In Ibiza» κυκλοφορεί από την Universal Music Germany.



[ad_2]

Source link