Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου παρουσιάζει το νέο τραγούδι του

Written by on 27 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

«Ήθελα Να ‘Χω Δυο Ζωές», τραγουδά ο Γιάννης Παπαγεωργίου στη νέα κυκλοφορία του.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου παρουσιάζει το νέο τραγούδι του.

«Ήθελα Να ‘Χω Δυο Ζωές» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που αποτελεί προπομπό του επόμενου δίσκου Γιάννης Παπαγεωργίου.

Η λέξη «ζωές» περιγράφει όλα εκείνα που δεν θελήσαμε, δεν μπορέσαμε ή δεν προλάβαμε να ζήσουμε. Ο αριθμός «δύο» εκφράζει το δίλημμα, την ευθύνη της επιλογής.

«Ήθελα να ‘χω δυο ζωές μπροστά μου για να ζήσω / Τη μια να μένω στο κλαδί την άλλη να γυρίζω / Τη μια να μένω φρόνιμος, να βλέπω φως και μέρα / Την άλλη να μπερδεύομαι στης νύχτας τη σκακιέρα».

Τη μουσική, τους στίχους και την ενορχήστρωση του τραγουδιού «Ήθελα Να ‘Χω Δυο Ζωές» υπογράφει ο ίδιος ο Γιάννης Παπαγεωργίου.

Έπειτα από το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Από Τη Σιωπή Στη Σιωπή», αλλά και τα πιο πρόσφατα digital singles «Σε Μια Βαλίτσα», «Της Ψυχής Σου Τα Κοράλλια» σε συνεργασία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και «Το Μπάνιο», ο Γιάννης Παπαγεωργίου προετοιμάζει το έδαφος για τη δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του.

Το νέο τραγούδι του Γιάννη Παπαγεωργίου με τίτλο «Ήθελα Να ‘Χω Δυο Ζωές» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link