Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Elton John και Years & Years διασκευάζουν για καλό σκοπό το «It’s A Sin»

Written by on 13 Μαΐου 2021

[ad_1]

Το 100% των καθαρών εσόδων θα παραχωρηθεί στο Ίδρυμα του Elton John για το AIDS.

Ο Elton John και οι Years & Years παρουσίασαν στη σκηνή των BRIT Awards 2021 μια πραγματικά εντυπωσιακή διασκευή του κλασικού τραγουδιού «It’s A Sin» των Pet Shop Boys.

Ήταν μια σημαντική και επίκαιρη πολιτιστική στιγμή που αναμφίβολα θα στρέψει την προσοχή στην επιδημία του AIDS τόσο κατά τη δεκαετία του ‘80 όσο και εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορονοϊού το 2021.

Η συνεργασία του Elton John και των Years & Years ήταν εμπνευσμένη από την τηλεοπτική σειρά «It’s A Sin» του Russell T. Davies.

Η σειρά άγγιξε πάνω από 18 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη τη Βρετανία και έφερε τον αγώνα κατά του HIV / AIDS στη δημόσια συζήτηση σε μια κρίσιμη στιγμή στη μάχη για την εξάλειψη του ιού.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Olly Alexander των Years & Years, ερμηνεύοντας ένα ρόλο που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από το κοινό και τους κριτικούς.

Με αφορμή την εμφάνισή τους στα BRIT Awards 2021, ο Elton John και οι Years & Years κυκλοφορούν για καλό σκοπό τη δική τους εκτέλεση του διαχρονικού τραγουδιού «It’s A Sin».

Σε παραγωγή του Stuart Price (The Killers, Madonna, Scissor Sisters, Dua Lipa) και των Pet Shop Boys, αυτή η νέα εκδοχή του «It’s A Sin» συνδυάζει την αμίμητη ερμηνεία και το πιάνο του Elton John με τα μελαγχολικά φωνητικά Olly Alexander, έχοντας ως αποτέλεσμα ένα θριαμβευτικό και ευφορικό dancefloor anthem.

Elton John - Olly Alexander - Years & Years - BRIT Awards 2021

Το single κυκλοφορεί για τη στήριξη του Ιδρύματος του Elton John για το AIDS, το οποίο ιδρύθηκε το 1992 και είναι μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες οργανώσεις για το AIDS σε όλο τον κόσμο.

Η αποστολή του Ιδρύματος είναι απλή: ο τερματισμός της επιδημίας του AIDS. Με την κινητοποίηση ενός δικτύου γενναιόδωρων υποστηρικτών και συνεργατών, το ίδρυμα χρηματοδοτεί ειδικούς σε τέσσερις ηπείρους με σκοπό την αμφισβήτηση των διακρίσεων, την πρόληψη των λοιμώξεων και την παροχή θεραπείας, καθώς και την άσκηση επιρροής στις κυβερνήσεις για τον τερματισμό του AIDS.

Η κυκλοφορία του «It’s A Sin» διαδέχεται τα πρόσφατο εξαιρετικά επιτυχημένο πάρτι του Elton John για τα Βραβεία Όσκαρ, το οποίο συγκέντρωσε 3 εκατομμύρια δολάρια για τις παγκόσμιες προσπάθειες τερματισμού του AIDS.

Το πρώτο διαδικτυακό γκαλά του Ιδρύματος του Elton John για το AIDS διεξήχθη την Κυριακή 25 Απριλίου και το πρόγραμμά του περιλάμβανε μία μοναδική μουσική εμφάνιση από την Dua Lipa και μηνύματα από special guests όπως η Lady Gaga, η Cynthia Erivo και το καστ της σειράς «It’s A Sin», μεταξύ άλλων.

Το 100% των καθαρών εσόδων της Universal Music Operations Limited (συμπεριλαμβανομένων όλων των μεριδίων των καλλιτεχνών και των παραγωγών) από τις πωλήσεις του «It’s A Sin» θα παραχωρηθεί στο Ίδρυμα του Elton John για το AIDS.

Το κοινό ενθαρρύνεται να προχωρήσει σε δωρεές προς το Ίδρυμα εδώ.

[ad_2]

Source link