Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Marseaux κερνάει «Βότκα Βύσσινο» στο νέο video clip της

Written by on 13 Μαΐου 2021

[ad_1]

Η Marseaux ξεχωρίζει χάρη στο πηγαίο ταλέντο της και την αβίαστη ακτινοβολία της.

Η ανερχόμενη pop star Marseaux παρουσιάζει το νέο τραγούδι της «Βότκα Βύσσινο» μαζί με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα από τα χέρια του πολυμήχανου Solmeister.

Σε ένα απαστράπτον σύμπαν όπου συναντιούνται η Billie Eilish με τη Nicki Minaj και η Dua Lipa με την Katy Perry ξεδιπλώνεται ο φλογερός έρωτας που περιγράφεται και στους στίχους του τραγουδιού.

Fresh και δροσερό όσο λίγα και ευθυγραμμισμένο πλήρως με το ρεύμα της εποχής, το «Βότκα Βύσσινο» υπόσχεται επαναλαμβανόμενες καλοκαιρινές ακροάσεις σε clubs και beach parties.

Η επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της ταλαντούχας τραγουδίστριας δε με τίτλο «Chica» που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο από τη Minos EMI, a Universal Music Company, φαντάζει -όπως και το ποτό που δίνει το όνομά του στο πρώτο single – μεθυστική, γλυκιά και άκρως δροσιστική.

Το νέο τραγούδι της Marseaux έρχεται λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή της στη σαρωτική επιτυχία «Deja Vu» της Έλενας Παπαρίζου, το viral hit που αποτελεί μέχρι στιγμής ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια για το 2021.

Με αντίστοιχη δυναμική εισβάλλει στα charts και το «Βότκα Βύσσινο», το οποίο εμφανίστηκε από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στο Top 50 του Spotify για την Ελλάδα.

Στο ίδιο κλίμα το οπτικοακουστικό υπερθέαμα για το «Βότκα Βύσσινο» απέκτησε με την κυκλοφορία του μια θέση στα trends του YouTube.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link