Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Elton John και Charlie Puth συνεργάζονται στο νέο τραγούδι «After All»

Written by on 23 Σεπτεμβρίου 2021


Ακόμα μία μουσική συνάντηση από το νέο άλμπουμ του Elton John.

Ο Elton John συνεργάζεται με τον Charlie Puth στο «After All», το νεότερο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ του «The Lockdown Sessions».

Το «The Lockdown Sessions», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την EMI Records / Universal Music στις 22 Οκτωβρίου,  είναι μια συλλογή από συνεργασίες που ηχογραφήθηκαν εξ αποστάσεως τους τελευταίους 18 μήνες, μια εκθαμβωτική ποικιλία 16 τραγουδιών που εξυμνούν τη συντροφικότητα.

Ο Elton John συνεργάζεται με μια απαράμιλλη γκάμα καλλιτεχνών που μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να συγκεντρώσει.

Ενώ το πρώτο single από το «The Lockdown Sessions», το «Cold Heart (PNAU Remix)» σε συνεργασία με την Dua Lipa, διαγράφει μία συνεχώς ανοδική τροχιά και εξελίσσεται σε μια πραγματική παγκόσμια επιτυχία, το «After All» παρουσιάζει μια πολύ διαφορετική πλευρά αυτού του πολύπλευρου άλμπουμ.

Οι φωνές του Elton John και του Charlie Puth συνδυάζονται με μια λεπτότητα και δύναμη που δημιουργούν μια κλασική αισθαντική μπαλάντα που στέκεται ως μια άξια προσθήκη στον κατάλογο των σπουδαίων τραγουδιών του Elton.

Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίστηκαν τυχαία σε ένα εστιατόριο του Λος Άντζελες στις αρχές του Μαρτίου του 2020. Δεδομένου ότι ο Elton John στο παρελθόν είχε στηρίξει τις κυκλοφορίες του Charlie Puth στην εκπομπή του «Rocket Hour» του Apple Music, έπιασαν κουβέντα και ανακάλυψαν ότι έμεναν κοντά ο ένας στον άλλον.

Καθώς η πανδημία άρχισε να παίρνει διαστάσεις, ο Charlie προσκάλεσε τον Elton στο σπίτι του και το αποτέλεσμα της συνάντησής τους είναι το εξαιρετικά πανέμορφο «After All», το πρώτο τραγούδι που ολοκλήρωσαν και οι δύο κατά τη διάρκεια του lockdown.

Ο Elton John λέει για τη συνεργασία τους: «Ο Charlie είναι ένας καταπληκτικός μουσικός, απλά ταιριάξαμε. Έχει γίνει φίλος και φίλος της οικογένειας. Τα παιδιά μας τον αγαπούν και εκείνος τα αγαπάει. Έχω έρθει πραγματικά πιο κοντά με όλους όσους συνεργάστηκα στο “The Lockdown Sessions”, είναι εκπληκτικό».

«Στην περίπτωση του “After All” ο Charlie και εγώ ήμασταν στο στούντιο, μόνο οι δυο μας. Έχει ένα μικρό στούντιο με τα πλήκτρα του, τα synths και τα Pro Tools. Εγώ έπαιζα ηλεκτρικό πιάνο και στην πραγματικότητα έγραψα ολόκληρο το τραγούδι και μετά ο Charlie έγραψε τους στίχους πολύ γρήγορα. Είναι απίστευτα γρήγορος ο Charlie. Είχαμε μια καταπληκτική χημεία στο στούντιο», περιγράφει.

Ο Charlie Puth προσθέτει: «Ως τραγουδοποιός, θαύμαζα και θεωρούσα πρότυπο τον Elton John σε όλη μου τη ζωή. Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο γρήγορα του έρχονται οι μελωδίες και οι συγχορδίες κάθε φορά που κάθεται στο πιάνο. Το έζησα αυτό από πρώτο χέρι όταν γράψαμε μαζί αυτό το τραγούδι. Είναι παγκοσμίου κλάσης και ο πραγματικός ορισμός της μουσικής ιδιοφυΐας. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα η συμμετοχή μου στη μουσική διαδρομή του.

Ο Elton John και ο Charlie Puth θα εμφανιστούν επίσης και οι δύο στη σκηνή της εκδήλωσης της οργάνωσης Global Citizen στο Παρίσι το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της παγκόσμιας 24ωρης φιλανθρωπικής εκδήλωσης, μερικοί από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και παγκόσμιους ηγέτες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν τον πλανήτη και να καταπολεμήσουν τη φτώχεια.

Αυτήν την εβδομάδα κυκλοφόρησε επίσης ένα νέο remix της συνεργασίας του Elton John με την Dua Lipa στο «Cold Heart» με την υπογραφή του PS1, για να εντείνει τον θόρυβο για το τραγούδι.

Την περασμένη εβδομάδα το «Cold Heart (PNAU remix)» έγινε το πρώτο τραγούδι του Elton John που εμφανίζεται στο Top 20 του Singles Chart του Ηνωμένου Βασιλείου μετά το «Are You Ready For Love» του 2003.



Source link