Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Tom Morello συναντά τους Bring Me The Horizon στο «Let’s Get The Party Started»

Written by on 23 Σεπτεμβρίου 2021


Η συνεργασία του Tom Morello και τους Bring Me The Horizon αποτυπώνει την αγωνία και την απογοήτευση στην εποχή της πανδημίας.

Ο Tom Morello συναντά τους Bring Me The Horizon σε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Let’s Get The Party Started», το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ του «The Atlas Underground Fire».

«Οι Bring Me The Horizon είναι πραγματικά οι σημερινοί σημαιοφόροι του hard rock/metal, και ευχαριστούμε τον Θεό γι’ αυτό. Είχα μερικά τεράστια riffs και απλά αρχίσαμε να τα ανακατεύουμε με τον Zakk Cervini, ο οποίος έχει δουλέψει μαζί τους στο παρελθόν», σχολιάζει ο κιθαρίστας των Rage Against The Machine για τη συνεργασία.

«Αυτό το τραγούδι γράφτηκε σε τρεις ηπείρους – ο Oli ήταν στη Βραζιλία, ο Jordan ήταν στην Αγγλία και στη συνέχεια ήμουν εδώ στο Λος Άντζελες. Ήμασταν πραγματικά τα Ηνωμένα Έθνη του metal που συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το τραγούδι, το οποίο πραγματικά μου φαίνεται ότι αποτυπώνει την αγωνία και την απογοήτευση της πανδημίας, που μετατρέπεται σε ένα από τα μεγαλύτερα πεδία ξεσπάσματος όλων των εποχών», εξηγεί.

«Αυτό το τραγούδι έχει επίσης ένα από τα πιο αγαπημένα μου σόλο στην κιθάρα που έχω παίξει εδώ και καιρό, καθώς πραγματικά είχα βάλει όλες τις δυνάμεις για να κάνω ένα σόλο τόσο ισοπεδωτικό όσο και το τραγούδι», τονίζει.

Το άλμπουμ «The Atlas Underground Fire» του Tom Morello, συνιδρυτής των συγκροτημάτων Rage Against The Machine, Audioslave και Prophets of Rage, θα κυκλοφορήσει σε CD και πορτοκαλί splatter LP βινύλιο στις 15 Οκτωβρίου μέσω της Mom + Pop Music.

Το πρώτο single του άλμπουμ ήταν μια διασκευή του κλασικού ροκ ύμνου «Highway To Hell» των AC/DC με τη συμμετοχή του Tom Morello, του Bruce Springsteen και του Eddie Vedder, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 των κλασικών ροκ ραδιοφωνικών σταθμών στις ΗΠΑ.

Στο «The Atlas Underground Fire» συμμετέχει μία εντυπωσιακή λίστα καλεσμένων, που περιλαμβάνει τους Bruce Springsteen, Eddie Vedder, Chris Stapleton, Mike Posner, Damian Marley και άλλους, ενώ ο Tom Morello με το φανταστικό παίξιμό του, θα μεταφέρει το όργανο της κιθάρας στο μέλλον, σφυρηλατώντας ένα εναλλακτικό/rock/EDM αριστούργημα με τη συμμετοχή θρυλικών και πρωτοπόρων καλλιτεχνών.

Ο Tom Morello είναι ευρέως γνωστός ως ένας κιθαρίστας που συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια και να αποδεικνύει τη μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής. Κατά τη διάρκεια της αξιοσημείωτης καριέρας του έχει συνεργαστεί με ένα ευρύ φάσμα ονομάτων που εκτείνονται από τους Wu Tang Clan μέχρι τον Johnny Cash.

Στο «The Atlas Underground Fire», όπως και στο «The Atlas Underground του 2018», ο Morello βάδισε σε νέα μονοπάτια μαζί με το πλήθος των ταλαντούχων καλεσμένων του, μεταμορφώνοντας τον ήχο του.

Με την κιθάρα του να οδηγεί το δρόμο, ο Tom Morello συνεχίζει να δημιουργεί δυναμικά κράματα διαφορετικών μουσικών ειδών.



Source link