Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

DJ Snake, J Balvin, Ozuna, Nicky Jam, Natti Natasha, Darell & Sech σε ένα απίθανο remix του «Loco Contigo»

Written by on 28 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Το απίθανο remix του «Loco Contigo» υπόσχεται να ζεστάνει τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Ο DJ Snake ανανεώνει την πρόσφατη επιτυχία του «Loco Contigo» και τη συστήνει ξανά με αφορμή ένα πραγματικά επικό remix.

Ο Γάλλος DJ και μουσικός παραγωγός προσκάλεσε ορισμένα από τα δημοφιλέστερα ονόματα της latin μουσικής σκηνής και το αποτέλεσμα είναι αντάξιο των προσδοκιών.

Η αρχική έκδοση του «Loco Contigo» (Τρελός Για Σένα) ήταν μία σύμπραξη του DJ Snake με τον J Balvin και τον Tyga.

Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο τελευταίο άλμπουμ του επιτυχημένου παραγωγού, το «Carte Blanche» που κυκλοφόρησε στα τέλη του προηγούμενου Ιουλίου περιέχοντας πλήθος δυναμικών συνεργασιών.

Το «Loco Contigo» αναδείχθηκε σε μία από τις επιτυχίες του καλοκαιριού σε πληθώρα χωρών. Μεταξύ άλλων, ανέβηκε στο Νο. 1 σε Γαλλία, Ισραήλ και Πουέρτο Ρίκο, στο Νο. 2 σε Ελβετία και Ισραήλ, καθώς στο Νο. 3 σε Γερμανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο.

Το hit single έφτασε στο Νο. 7 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα, ενώ στην ίδια θέση βρέθηκε και στο chart των Hot Latin Songs στο αμερικανικό Billboard.

Στη νέα έκδοση του τραγουδιού ο μοναδικός DJ Snake διατηρεί στο πλευρό του τον αμίμητο J Balvin και αυτή τη φορά προσθέτει στην παρέα τους τον ταλαντούχο Ozuna, τον κορυφαίο Nicky Jam, την εκρηκτική Natti Natasha και τους αχώριστους Darell & Sech.

Το remix του «Loco Contigo» κυκλοφορεί από τις Geffen / Interscope Records / Universal Music.

[ad_2]

Source link