Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Alan Walker και Ava Max συνεργάζονται για το «Alone, Pt. II»

Written by on 28 Δεκεμβρίου 2019


Το δεύτερο μέρος μίας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει ο Alan Walker.

Ο Alan Walker συμπράττει με την Ava Max για το single «Alone, Pt. II» που κυκλοφορεί από τις MER / Sony Music και σηματοδοτεί το δεύτερο μέρος της επιτυχίας του «Alone».

Τον αναγνωρίζετε από τη χαρακτηριστική μάσκα και την κουκούλα με τις οποίες καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Ο μυστηριώδης DJ και παραγωγός από τη Νορβηγία διαθέτει πάνω από 15 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως και περίπου 40 εκατομμύρια ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα.

Είναι ασφαλές να διατυπωθεί ότι ο Alan Walker έχει αφήσει έντονο το αποτύπωμά του στη μουσική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια, έχοντας αναδειχθεί σε έναν από τους πλέον περιζήτητους καλλιτέχνες της EDM σκηνής.

Το single «Alone» κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2016 για να εξελιχθεί στη μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Alan Walker έως σήμερα.

Το music video του τραγουδιού, του οποίο το μεγαλύτερο μέρος γυρίστηκε στη Νορβηγία, μετρά σχεδόν 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube, αποτελώντας το δεύτερο δημοφιλέστερο βίντεο του παραγωγού στην πλατφόρμα αμέσως μετά το «Faded», το οποίο έχει συγκεντρώσει 2,6 δισεκατομμύρια προβολές.

Το «Alone» συμπεριλήφθηκε στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Alan Walker, το «Different World» που έγινε πραγματικότητα στα τέλη του 2018 και εκτίναξε την καριέρα του σε άλλο επίπεδο.

Να σημειωθεί ότι τη φωνή της στο «Alone» είχε δανείσει η Σουηδή τραγουδίστρια Noonie Bao.

Τρία χρόνια αργότερα, ο Alan Walker επιστρέφει με το δεύτερο μέρος του επιτυχημένου τραγουδιού , το «Alone, Pt. II» στο οποίο ενώνει δυνάμεις με τη χαρισματική Ava Max.

Από την άλλη πλευρά το music video που συνοδεύει το «Alone, Pt. II» αποτελεί συνέχεια το βίντεο για το «On My Way», μία συνύπαρξη του Walker με τη Sabrina Carpenter και τον Farruko.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι το single “Alone, Pt. II” με τον κόσμο {…} Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις από τους Walkers παγκοσμίως για το επόμενο τμήμα της τριλογίας του “World Of Walker”. Περιμένουν υπομονετικά νέα μουσική, γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι αυτό το τραγούδι μαζί τους πριν το τέλος του έτους», δηλώνει ο Alan Walker.

«Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η Ava Max έχει κάνει απίστευτη δουλειά στο τραγούδι. Είμαστε φίλοι για πολύ καιρό και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για τη συνεργασία μας», προσθέτει.



Source link