Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

David Guetta και Sia στέλνουν μήνυμα αγάπης με το «Let’s Love»

Written by on 11 Σεπτεμβρίου 2020

[ad_1]

Μήνυμα αγάπης και ελπίδας στέλνουν ο David Guetta και η Sia με την ολοκαίνουργια συνεργασία τους.

Ο David Guetta και η Sia, ένα δίδυμο με δοκιμασμένη χημεία, αποκαλύπτουν το εκρηκτικό single «Let’s Love» και δίνουν συνέχεια στο ιστορικό των επιτυχημένων συνεργασιών τους με τις οποίες έχουν συγκεντρώσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια streams.

Είναι δύο καλλιτέχνες εγνωσμένης αξίας που έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι με τις τεράστιες επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει έως σήμερα.

Σημείο αναφοράς των συνεργασιών τους είναι αδιαμφισβήτητα το single «Titanium» του ενός δισεκατομμυρίου streams που κυκλοφόρησε το 2011, ενώ η τελευταία μουσική συνάντηση των δύο hitmakers ήταν το single «Flames» που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2018.

Το ολοκαίνουργιο anthem «Let’s Love» κυκλοφορεί από τη Warner Music και ξεκινά με την πανέμορφη φωνή της Sia για να δώσει αμέσως μετά τη σκυτάλη στο ακαταμάχητο groove του David Guetta.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου απομόνωσης, έχω εμπνευστεί απίστευτα να κυκλοφορήσω μουσική με αναζωογονητική ενέργεια. Μου αρέσει να δημιουργώ club κομμάτια κλαμπ, αλλά ταυτόχρονα, ειδικά τώρα, νιώθω ότι δημιουργώ μουσική που σου φτιάχνει τη διάθεση», δήλωσε ο David Guetta.

«Το “Let’s Love” είναι ένα μήνυμα αγάπης, ελπίδας και ένωσης των ανθρώπων και για άλλη μια φορά, η Sia έχει ξεπεράσει τον εαυτό της στην ερμηνεία», πρόσθεσε.

Νωρίτερα φέτος, ο David Guetta συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκατομμύρια δολάρια για την αντιμετώπιση του COVID-19 με τα φιλανθρωπικά livestreams «United At Home» που διοργάνωσε στο Μαϊάμι τον Απρίλιο και στη Νέα Υόρκη τον Μάιο, προσελκύοντας αθροιστικά πάνω από 50 εκατομμύρια θεατές.

Η εικονική εκδήλωση στο Μαϊάμι χάρισε στον Γάλλο DJ και παραγωγό ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness για τους περισσότερους θεατές σε live DJ set στο Facebook, ενώ ο ίδιος ο David Guetta είναι ο DJ με τους περισσότερους ακολούθους στο Facebook.

Επίσης ο David Guetta έβαλε τη σφραγίδα του στο φιλανθρωπικό single «Pa’ La Cultura», για τις ανάγκες του οποίου επιστράτευσε μία all-star ομάδα Λατίνων καλλιτεχνών, θέλοντας να ενώσει τους Λατίνους σε όλο τον κόσμο.

[ad_2]

Source link