Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Νίκος Απέργης: Ακούστε το νέο τραγούδι «Μια Κυριακή»

Written by on 11 Σεπτεμβρίου 2020


«Μια Κυριακή, το ξέρω, θα συναντηθούμε…», τραγουδά με πάθος ο Νίκος Απέργης.

Ο Νίκος Απέργης κάνει όλες τις ημέρες να μοιάζουν «Μια Κυριακή» με το νέο του single, που μόλις κυκλοφόρησε μαζί με το δικό του music video.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, με τις δυνατές ερμηνείες και τις αμέτρητες sold out live εμφανίσεις, συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών.

Μετά τα τραγούδια «Κομμάτι Της Ζωής Μου», «Ίσως» και «Εγώ Ο Δυνατός», ακολουθεί ένα δυναμικό και ρυθμικό single με τίτλο «Μια Κυριακή».

Τη μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Απέργης και του στίχους ο στενός συνεργάτης του Αλέξανδρος Ελευθεριάδης.

To «Μια Κυριακή» συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό και κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Με σύγχρονο ήχο, catchy στίχο και τη χαρακτηριστική, γεμάτη πάθος, ερμηνεία του Νίκου Απέργη, το «Μια Κυριακή» μπαίνει αμέσως στη λίστα με τις προσωπικές επιτυχίες του.

«Μια Κυριακή, το ξέρω, θα συναντηθούμε κι απ’ την αρχή, όπως παλιά, θα ερωτευτούμε κι αν άλλο σώμα αγκαλιά σου ξημερώσει αυτό που ζήσαμε, ποτέ δεν θα τελειώσει… Μια Κυριακή θα επιστρέψω στη ζωή σου γιατί η αγάπη μου έχει την υπογραφή σου κι αν όλα μοιάζουν τώρα πια να’ ναι χαμένα μια Κυριακή, όπως παλιά, θα γίνουμε ένα…», τραγουδά ο Νίκος Απέργης.

Κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum.



Source link