Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Alok και Ava Max συνεργάζονται στο «Car Keys (Ayla)»

Written by on 2 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Alok και η Ava Max χρησιμοποιούν ένα sample από το εμβληματικό «Ayla» του Tiësto.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Alok ενώνει τις δυνάμεις του με την pop star Ava Max στο νέο single «Car Keys (Ayla)».

Γνωστός για τις κορυφαίες συνεργασίες του με ονόματα όπως οι James Arthur, John Legend, Tove Lo, Ella Eyre και Ellie Goulding, ο Alok συναντά την Ava Max, μία δυναμική παρουσία στην pop με δισεκατομμύρια streams, μία σειρά από πολυπλατινένια τραγούδια και αμέτρητες sold out συναυλίες.

Ο Alok και η Ava Max, οι οποίοι διαθέτουν συνδυαστικά πάνω από 50 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές μόνο στο Spotify, χρησιμοποιούν στο νέο τραγούδι τους ένα sample από το εμβληματικό «Ayla» του Tiësto μαζί με μία all-star ομάδα συνεργατών.

Διαφήμιση

Το «Car Keys (Ayla)» είναι υποψήφιο για μία από τις καλοκαιρινές επιτυχίες του 2023.

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Sony Music, ενώ καθ’ οδόν βρίσκεται και ένα επίσημο μουσικό βίντεο που γυρίστηκε στο Αμβούργο της Γερμανίας και στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Ο Alok, ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης με τις περισσότερες ακροάσεις στον κόσμο στο Spotify και No. 1 DJ στη Λατινική Αμερική, κλείνει με αυτό το νέο single μία σειρά πολλών μηνών που ήταν γεμάτοι δράση.

Εμφανίστηκε πρόσφατα στο EDC Las Vegas, παρέλαβε εικονικά ένα φιλανθρωπικό βραβείο από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών την ίδια νύχτα, έδωσε τη μεγάλη συναυλία του Infinite Experience και ξεκίνησε τη δική του αποκλειστική ραδιοφωνική εκπομπή στο Tomorrowland.

Την παραγωγή του «Car Keys (Ayla)» ανέλαβε ο κορυφαίος παραγωγός Cirkut (The Weeknd, Maroon 5, Rihanna), ενώ τους στίχους έχει γράψει ένας άλλος superstar, η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Raye, η οποία πρόσφατα κέρδισε το βραβείο για το Καλύτερο Σύγχρονο Τραγούδι στο Ivor Novello Awards για το «Escapism».

Όλοι οι δημιουργοί του «Car Keys (Ayla)» έχουν αθροιστικά πάνω από 40 δισεκατομμύρια streams στο Spotify.

«Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να συνεργαστώ με την Ava και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος με την εμπειρία και το αποτέλεσμα. Ανυπομονώ να το ακούσει ο κόσμος!», δήλωσε ο Alok.

Η Ava Max πρόσθεσε: «Ήταν μία σπουδαία εμπειρία η συνεργασία με τον Alok στο “Car Keys”. Η διαδικασία της ηχογράφησης του τραγουδιού και των γυρισμάτων του βίντεο, ενώ βρίσκομαι σε περιοδεία, ήταν φοβερή και είμαι ενθουσιασμένη που ο κόσμος θα το ακούσει επιτέλους!».

[ad_2]

Source link