Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Corey Taylor θα βοηθήσει τους Slipknot να βρουν τον αντικαταστάτη του αν αποσυρθεί

Written by on 2 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Αυτό το συγκρότημα ήταν πάντα μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του».

Το ερώτημα για κάθε καλλιτέχνη που εμφανίζεται αργότερα στη ζωή του είναι για πόσο ακόμα μπορεί να συνεχίσει να αποδίδει στο ίδιο επίπεδο που απέδιδε στο παρελθόν και ο Corey Taylor των Slipknot προέβλεψε πόσα χρόνια πιστεύει ότι του έχουν απομείνει ακόμα.

Ο 49χρονος τραγουδιστής σημείωσε επίσης ότι αν ο ίδιος ήθελε να αποσυρθεί και οι Slipknot ήθελαν να συνεχίσουν, θα τους βοηθούσε να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Όλοι έχουμε δει καλλιτέχνες να αψηφούν την ηλικία τους και να πραγματοποιούν εμφανίσεις υψηλού επιπέδου που ξεπερνούν κατά πολύ τις προσδοκίες πολλών θαυμαστών τους.

Διαφήμιση

Αλλά ο χρόνος θα φτάσει για όλους στο τέλος και αυτό είναι που κάνει τον χρόνο επί σκηνής πολύτιμο, μία σκέψη που δεν χάνεται από το μυαλό του Corey Taylor, όπως είπε σε μία νέα συνέντευξή του στο Rock Antenne.

«Όσο μπορώ σωματικά να το κάνω και όσο υπάρχει κόσμος εκεί για να το δει, φίλε, θα συνεχίσω να το κάνω. Τώρα, αν η ποιότητα αρχίσει να πέφτει, τότε θα ξέρω ότι ήρθε η ώρα να το εγκαταλείψω», δήλωσε.

Είναι κάτι που ο Corey Taylor έχει επαναλάβει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο εμμένει στην άποψή του.

Το 2019, ο τραγουδιστής των Slipknot υποστήριξε ότι θα μπορούσε όντως να αντικατασταθεί αν «δεν μπορούσε να το κάνει πια».

Slipknot

Έμοιαζε σοκαριστικό τότε, αλλά μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Craig Jones, η οποία μειώνει σε μόλις πέντε τα αρχικά μέλη που παραμένουν στο συγκρότημα (Taylor, Shawn «Clown» Crahan, Jim Root, Mick Thomson και Sid Wilson), τα νέα μέλη γίνονται εύκολα αποδεκτά από το κοινό.

Παρόλα αυτά, ο Corey Taylor είναι ένας από τους πιο αξιοσημείωτους frontmen στην ιστορία του metal, οπότε η ιδέα της αντικατάστασής του εξακολουθεί να αποτελεί εξίσου μεγάλη πρόκληση.

Αλλά ο τραγουδιστής θα βοηθήσει το συγκρότημα να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση, αν χρειαστεί.

«Αν ήθελαν να συνεχίσουν και εγώ ήθελα να αποσυρθώ, θα τους βοηθούσα να βρουν κάποιον, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό το συγκρότημα ήταν πάντα μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του», υποστήριξε.

«Και ήταν δύσκολο να προχωρήσουμε χωρίς τον Paul (Gray). Ήταν δύσκολο να προχωρήσουμε όταν έπρεπε να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Joey (Jordison). Πάντα ήταν δύσκολο όταν οι αρχικοί εννέα έπαψαν να είναι οι αρχικοί εννέα, αλλά την ίδια στιγμή, όσοι είμαστε εδώ, είμαστε εδώ επειδή το αγαπάμε και πάντα παίρναμε κάτι από αυτό», εξήγησε.

Ο Corey Taylor τόνισε ότι εξακολουθεί να είναι μέλος των Slipknot επειδή θέλει να συνεχίσει να είναι.

«Υπάρχει ακόμα κάτι στην καρδιά και την ψυχή μου που το χρειάζεται. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Προφανώς, η ψυχοθεραπεία θα με βοηθήσει σε αυτό το θέμα. Αλλά την ίδια στιγμή, συμβαίνει μία φορά στη ζωή, φίλε», παραδέχτηκε, έχοντας πλήρη επίγνωση του πόσο σπάνιο είναι να επιτύχεις όσα έχουν επιτύχει οι Slipknot.

[ad_2]

Source link