Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Alex Sid, Γιάννης Βασιλώττος και Thrax Punks συμπράττουν στο τραγούδι «Ασήμι Και Σκουριά»

Written by on 16 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Νέο τραγούδι από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες».

«Ασήμι Και Σκουριά», τραγουδά ο Alex Sid μαζί με τον Γιάννη Βασιλώττο, τον τηλεοπτικό «Μπάμπη» από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ANT1.

Το νέο τραγούδι του Alex Sid μόλις κυκλοφόρησε, ενώ ο γνωστός ερμηνευτής και συνθέτης έκανε ήδη την εμφάνιση του στην επιτυχημένη σειρά, τραγουδώντας τους ιδιαίτερους στίχους της Ουρανίας Πατέλλη στην εξορία της Λέρου.

«Μάτια μου ασήμι και σκουριά, χάραμα και λυκόφως / Πότε λαβώθηκε η θωριά και ερημώθη ο κόρφος / Ανοίξετε τα βλέφαρα ο ήλιος να περάσει / Να φοβηθεί ο θάνατος και να σας προσπεράσει», αναφέρουν οι στίχοι του «Ασήμι Και Σκουριά».

Και συνεχίζουν: «Σαν γίνει ο πόνος του ενός, ο πόνος του καθένα / Οι φυλακές γκρεμίζονται κι είναι όλα αναπαμένα».

Το «Ασήμι Και Σκουριά» σφραγίζουν με μία συμμετοχή – έκπληξη οι Thrax Punks (ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC), φέρνοντας ένα εκρηκτικό ηχητικό αποτέλεσμα με την γκάιντα, την ηλεκτρική κιθάρα και τα κρουστά να πρωταγωνιστούν.

Το single κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, όπως και όλα τα τραγούδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που πρωταγωνιστεί καθημερινά στους πίνακες της τηλεθέασης.

Το καινούργιο άλμπουμ του Alex Sid το θα οποίο συμπεριλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια από τη «Άγριες Μέλισσες» θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen την προσεχή Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου.

[ad_2]

Source link