Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[ad_1]

Spider-Man No Way Home

Σκηνοθεσία: Τζον Γουάτς

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο.

Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν.

Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.

Dissolved

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Βουρνάς

«Όταν κλείνουν οι πόρτες ούτε εσύ ούτε κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μέσα»

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Θοδωρή Βουρνά αποτελεί ένα δράμα που αφορά τις ζωές τριών ζευγαριών μέσα σε τρεις δεκαετίες. Συνδετικό κρίκο μεταξύ τους αποτελεί ένας μυστηριώδης άντρας.

Τραγούδα! 2

Σκηνοθεσία: Γκαρθ Τζένινγκς

Τα ταλαντούχα ζωάκια που λατρέψαμε, επανέρχονται για να ετοιμάσουν ακόμη μια φαντασμαγορική παράσταση. Τα πράγματα, όμως, δεν θα είναι τόσο εύκολα. Η ομάδα τους πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τον γκάνγκστερ Τζίμι Κρίσταλ, προκειμένου να καταφέρει να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου…

Ελπίδα

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Μαρία Σοντάλ

Η Άνια (Άντρεα Μπριν Χόβιγκ) και ο Τόμας (Στέλαν Σκάρσγκαρντ) ζουν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλον, απορροφημένοι και οι δύο στις δημιουργικές καριέρες τους. Όταν όμως η Άνια λαμβάνει μία σοκαριστική ιατρική διάγνωση, η ζωή τους διαλύεται και φέρνει στην επιφάνεια την παραμελημένη τους αγάπη. Η Άνια, μόνη με τη θλίψη και τους φόβους της συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται την πλήρη στήριξη και βοήθεια του Τόμας. Ξεκινούν και οι δύο μαζί ένα δύσκολο ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τον σύντροφό τους ξανά. Ένα συγκινητικό δράμα που έχει εντυπωσιάσει τους κριτικούς σε όλον τον κόσμο, με τις άψογες ερμηνείες και την προσεγμένη σκηνοθεσία του. H πρόταση της Νορβηγίας για τo Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας το 2021.

Χαμένοι τα Χριστούγεννα

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Ράιαν Χέντρικ

Δύο άγνωστοι εγκλωβισμένοι στα Χάιλαντς της Σκωτίας την παραμονή των Χριστουγέννων συνεργάζονται για να προσπαθήσουν να επιστρέψουν στο σπίτι εγκαίρως για τα Χριστούγεννα. Το Χαμένοι τα Χριστούγεννα είναι μια βρετανική ρομαντική κωμωδία του 2020. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ράιαν Χέντρικ και πρωταγωνιστούν οι Κένι Μπόιλ, Νάταλι Κλαρκ, Σιλβέστερ Μακόι, Σαντζίβ Κόλι, Κλερ Γκρόγκαν και Φρέιζερ Χάινς.

[ad_2]

Source link