Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«ETSI»: Νέο Single από τον SNIK – Δείτε το Video με τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν

Written by on 7 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Ακόμα ένα rap anthem από τον ασταμάτητο SNIK.

Ο SNIK, ο κορυφαίος ράπερ της Ελλάδας, δεν επαναπαύεται ούτε στιγμή και στην κορύφωση του καλοκαιριού επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά πως διανύει την πιο παραγωγική φάση του.

Το «TopBoy» της ελληνικής δισκογραφίας κυριαρχεί σε όλα τα ψηφιακά charts με τις αλλεπάλληλες κυκλοφορίες του, που έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια streams και views.

Το νέο άλμπουμ «TopBoy» του SNIK έχει αναδειχθεί στη μεγαλύτερη κυκλοφορία της χρονιάς έχοντας συμπληρώσει έξι συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του επίσημου Albums Sales Chart της IFPI, το οποίο καταγράφει τις φυσικές πωλήσεις δίσκων στη χώρα μας.

Παράλληλα, το τραγούδι «Superstar» του MG με τη συμμετοχή του SNIK ανέβηκε αυτήν την εβδομάδα στο No. 1 του Ελληνικού Digital Singles Chart της IFPI.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🤫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SΝΙΚ (@snikthehustla) στις

Οι επιτυχίες δεν σταματούν εδώ για τον πιο επιτυχημένο καλλιτέχνη της rap σκηνής.

Την ίδια στιγμή απόλυτη trap συνεργασία του SNIΚ με τον Light και τον Mad Clip στο single «Bosses», το οποίο κυκλοφόρησε στις 31 Ιουλίου, παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση του ελληνικού chart στο Spotify και έχει ξεπεράσει ήδη τις 1,2 εκατομμύρια προβολές.

Αυτή τη φορά ο SNIK «χτυπά» με ένα ολοκαίνουργιο rap anthem που έχει τον τίτλο «ETSI» και τη σφραγίδα του BretBeats στην παραγωγή.

Το άκρως καλοκαιρινό music video για το single έχει γυριστεί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου και μεταφέρει στις οθόνες μας εικόνες γεμάτες αισθησιασμό. Συμμετέχει το μοντέλο η Ειρήνη Καζαριάν, νικήτρια του «GNTM» για το 2018.

Το «ETSI» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

[ad_2]

Source link