Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Anitta και Saweetie συνεργάζονται στο φλογερό single «Faking Love»

Written by on 18 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Η Anitta και η Saweetie τραγουδούν για έναν χωρισμό που δεν αφήνει πληγές, καθώς δεν υπήρχαν πραγματικά συναισθήματα.

Η Anitta κυκλοφορεί νέο φλογερό single «Faking Love» με τη συμμετοχή της Saweetie.

Το «Faking Love» χαρακτηρίζεται από ένα τροπικό beat που επιταχύνει γρήγορα, καθώς η Anitta εξομολογείται: «Προσποιούμαι ότι είμαι ερωτευμένη μαζί σου». Η ίδια αφήνεται στο bounce της Καραϊβικής με κομψότητα και στυλ πριν το πολυπλατινένιο φαινόμενο και καλή φίλη της, Saweetie, πάρει τη σκυτάλη με ένα θρασύ και επιδέξιο κουπλέ.

Υπό τους ρυθμούς της βραζιλιάνικης funk, το είδος με το οποίο η Anitta γνώρισε την επιτυχία στην πατρίδα της, τραγουδούν για έναν χωρισμό που δεν αφήνει πληγές, καθώς δεν υπήρχαν πραγματικά συναισθήματα.

Η Anitta συνεχίζει να σαρώνει και να λάμπει πιο φωτεινά από ποτέ.

Πρόσφατα, βρέθηκε στο επίκεντρο της Εβδομάδας Latin Μουσικής του Billboard για μια εκτενή συνέντευξη και έγραψε ιστορία για ακόμα μία φορά, καθώς έγινε ο πρώτος Βραζιλιάνος καλλιτέχνης που εμφανίστηκε στη σκηνή των MTV Video Music Awards.

Η Anitta ξεκίνησε το 2021 με την παγκόσμια επιτυχία «Girl From Rio». Μέχρι σήμερα, έχει συγκεντρώσει συνολικά 100 εκατομμύρια streams, ενώ μόνο 35 εκατομμύρια προβολές διαθέτει στο YouTube το μουσικό βίντεο του τραγουδιού.

Το «Girl From Rio» είναι το πρώτο τραγούδι στην καριέρα της Anitta που έκανε είσοδο στο Top 40 του Radio Airplay Chart στις ΗΠΑ.

Η Anitta βάζει αυτή την περίοδο τις τελευταίες πινελιές στο πρώτο άλμπουμ της για τη Warner Records, το οποίο θα περιέχει τραγούδια στα αγγλικά, στα ισπανικά και στα πορτογαλικά.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link