Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Campari και Fellini Forward στο Cinobo

Written by on 18 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το Cinobo σε συνεργασία με το διάσημο ιταλικό aperitif Campari, φέρνει αποκλειστικά για τους συνδρομητές της πλατφόρμας την ταινία Fellini Forward, την πρώτη ταινία μικρού μήκους, φτιαγμένη με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Η ταινία επιχειρεί να αποδώσει με έναν πρωτοποριακό τρόπο, τη ζωή και το ύφος ενός από τους μεγαλύτερους δημιουργούς, με φόντο την αιώνια πόλη.

Εμπνευσμένη από τη ζωή του Φελίνι και ακροβατώντας μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, η ταινία αποκαλύπτει μια μεταφορική ιστορία για το ξεκίνημα και την εξέλιξη του «Maestro» στον κόσμο του κινηματογράφου. Η ταινία καλεί το κοινό να ακολουθήσει τον μεγάλο δημιουργό στο ταξίδι του από την πρώτη σπίθα του πάθους του, μέχρι να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να γίνει μία από τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές ιδιοφυίες όλων των εποχών.

Με αφορμή την ταινία που θα βρίσκεται στην πλατφόρμα από τις 14 Οκτωβρίου έως τις 14 Δεκεμβρίου, το Cinobo εγκαινιάζει τη νέα συλλογή Felliniesque, ως φόρο τιμής στον αξεπέραστο Φεντερίκο Φελίνι, επεκτείνοντας τον όρο και έξω από τη φιλμογραφία του. H συλλογή θα περιλαμβάνει από δημιουργούς που αγάπησε ο ίδιος (όπως ο Τσάπλιν), ως σκηνοθέτες του σήμερα που επηρεάστηκαν από το τεράστιο έργο του (όπως ο Λιντς και ο Γκίλιαμ) και θα αποτελείται από 8½ ταινίες που κρατούν ζωντανό το μεγαλείο του Maestro.

[ad_2]

Source link