Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

15 50 – «Άσε Με Να Σ’ Αγαπάω»

Written by on 25 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Ένα τραγούδι γεμάτο με εικόνες, ένταση, συναισθήματα και πάθος.

Το νέο τραγούδι της παρουσιάζει η αγαπημένη αθηναϊκή ροκ μπάντα των 15 50.

Το «Άσε Με Να Σ’ Αγαπάω» μόλις κυκλοφόρησε από τη Walnut Entertainment και έχει στους στίχους και στη μουσική την υπογραφή του frontman του συγκροτήματος, Μηνά Τσίγκου.

Το τραγούδι «Άσε Με Να Σ’ Αγαπάω» κάνει την έκπληξη με τον ήχο του και τις επιρροές από τα ‘80s στο ύφος του. Ένα τραγούδι γεμάτο με εικόνες, ένταση, συναισθήματα και πάθος.

Με εισαγωγή από τα πλήκτρα που ξεσηκώνει και τις κιθάρες του Ρουσσέτου Δημητρόγλου μοναδικές και ηλεκτρισμένες, το «Άσε Με Να Σ Αγαπώ» δημιουργεί μεγάλες στιγμές.

Ένα τραγούδι που έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό σύνθημα στα χείλη των φίλων των 15 50 και αποτελεί την αρχή της συνεργασίας με τη εταιρεία Walnut Entetainment.

Από το 1998 που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα, οι 15 50 χαράσσουν τη δική πορεία τους μέσα στο τοπίο της ελληνικής ροκ σκηνής και δημιουργούν μουσική και στίχους που αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Όλα δείχνουν πως η μπάντα διανύει μια πολύ δημιουργική φάση.

Τους 15 50 αποτελούν οι Ρουσσέτος Δημητρόγλου (κιθάρες), Τάσσος Σταύρακας (πλήκτρα), Μηνάς Τσίγκος (φωνή), Αντώνης Βουζουναράς (μπάσο), Χάρης Γρυπαίος (τύμπανα).

[ad_2]

Source link