Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Αναγγέλλει το πρώτο άλμπουμ της με το single «Love In The Dark»

Written by on 25 Ιανουαρίου 2020


Η Jessie Reyez εξερευνά τις αδυναμίες της χωρίς φόβους και τραγουδά για την κόλαση σαν άγγελος.

Η Jessie Reyez ανακοινώνει ότι το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της «Before Love Came To Kill Us» θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου από τις FMLY / Island Records / Universal Music.

Το άλμπουμ περιέχει 15 τραγούδια εμπνευσμένα από ιστορίες αγάπης, απώλειας και από τις δοκιμασίες της ζωής.

Παράλληλα η Jessie Reyez αποκαλύπτει το νέο single «Love In The Dark».

Το music video του τραγουδιού έχει σκηνοθετήσει ο Se Oh. Η Reyez εμφανίζεται να βυθίζεται και τελικά να χάνεται στα βάθη μίας γαλήνιας λίμνης, στην οποία αντικατοπτρίζεται ο έναστρος ουρανός.

Το «Love In The Dark» είναι ένα μελαγχολικό τραγούδι που αφηγείται την ιστορία μίας κοπέλας που στηρίζει πάντα τον αγαπημένο της, δίνοντάς του δύναμη να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι κατά τη διάρκεια μίας πολύ θλιμμένης περιόδου στη ζωή μου, θυμάμαι να κλαίω. Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει πόσο ευαίσθητο είναι», λέει η Jessie Reyez.

Το «Love In The Dark» είναι η επόμενη κυκλοφορία της Καναδής τραγουδίστριας και δημιουργού μετά το «Crazy», μία επανεκτέλεση του θρυλικού τραγουδιού της Patsy Cline, και το «Far Away», ένα συγκινητικό τραγούδι για την σκληρή πραγματικότητα με την οποία έχουν έρθει αντιμέτωπες πολλές οικογένειες μεταναστών.

Η ευαίσθητη ερμηνεία της, το πνεύμα νικήτριας και οι συγκινητικές ιστορίες της έχουν αναδείξει την Jessie Reyez σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες νέες φωνές, μία φωνή που αξίζει όλους τους επαίνους που έχει αποσπάσει.



Source link