Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το συγκινητικό τραγούδι για τη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή

Written by on 17 Απριλίου 2022

[ad_1]

«Όταν ξαπλώνω και με παίρνει ο ύπνος / Ελπίζω να σε δω στα όνειρά μου / Αλλά έχουν περάσει μερικοί μήνες / Από τότε που σε είδα σε κάποιο από αυτά», τραγουδά ο G-Eazy.

Ο G-Eazy παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Angel», το οποίο γράφτηκε για την εκλιπούσα μητέρα του, Suzanne Olmsted και κυκλοφόρησε στα πρώτα της γενέθλια μετά τον θάνατό της το περασμένο φθινόπωρο.

Ο 32χρονος καλλιτέχνης δημιούργησε το τραγούδι με έναν στενό κύκλο φίλων.

Στα φωνητικά είναι οι Devon Baldwin και Vida Simon, καθώς και η ίδια χορωδία, υπό την καθοδήγηση του Tim Davis, που χρησιμοποιήθηκε στο προηγούμενο τραγούδι του, «Faithful». Επιπλέον, ο Goody Grace παίζει ντραμς, κιθάρα και μπάσο, ενώ την παραγωγή ανέλαβαν ο G-Eazy και ο Zac Brunson.

Ο G-Eazy εξηγεί για το «Angel»: «Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τη θλίψη. Σίγουρα δεν είναι μια γραμμική διαδικασία και σου έρχεται με μεταβλητή συχνότητα. Ποτέ δεν θα υπάρξουν αρκετές λέξεις για να περιγράψεις το συναίσθημα του να χάνεις τον καλύτερο φίλο σου ή την επιθυμία να τον ξαναδείς. Κατά κυριολεξία, προσπάθησα να αποτυπώσω αυτό το συναίσθημα της επιθυμίας στους στίχους του τραγουδιού».

«Αλλά το “Angel” είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα τραγούδι ή μια αφιέρωση», συνεχίζει.

G-Eazy

«Η μητέρα μου ήταν κάτι περισσότερο από τη δική μου μητέρα, ήταν η μητέρα όλων μας. Ήταν η δασκάλα όλων μας. Ήταν η έμπνευση όλων μας. Τίποτα δεν την έκανε πιο ευτυχισμένη από το να αγαπάει τους ανθρώπους και να μοιράζεται τη δημιουργικότητά της με τον κόσμο. Η ενέργειά της συνεχίζει να ζει μέσα από εμένα, μέσα από εκείνους με τους οποίους συνδέθηκε και μέσα από εκείνους που ενέπνευσε», εξηγεί.

«Γι’ αυτό το λόγο είναι τόσο σημαντική η δημιουργία της υποτροφίας “The Dandelion Scholarship”, καθώς το φως της θα μπορέσει να συνεχίσει να υπάρχει μέσα από αμέτρητους άλλους με τόσους πολλούς τρόπους», αναφέρει.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του «Angel», ο G-Eazy ανακοίνωσε επίσης μια ετήσια υποτροφία για κολλέγια προς τιμήν της μητέρας του, με τίτλο «The Dandelion Scholarship».

Μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσής του, «The Endless Summer Fund», η υποτροφία θα απονέμει 15.000 δολάρια σε έναν τελειόφοιτο λυκείου των ΗΠΑ που θα φοιτήσει σε κολλέγιο και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικές σπουδές.

Ο δικαιούχος θα ανακοινώνεται κάθε χρόνο στις 15 Απριλίου, στα γενέθλια της μητέρας του.

Το visualizer του «Angel» περιλαμβάνει φωτογραφίες του G-Eazy και της μητέρας του από την παιδική ηλικία του μέχρι τα χρόνια της επιτυχίας του στη μουσική σκηνή, με τη Suzanne να παρακολουθεί με υπερηφάνεια και να αγκαλιάζει με στοργή τον γιο της στις εμφανίσεις του.

[ad_2]

Source link