Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Parov Stelar παρουσιάζει το εθιστικό single «Toxic Lover»

Written by on 18 Απριλίου 2022

[ad_1]

Ο Parov Stelar παρουσιάζει ένα πρώτης τάξεως rework ενός κλασικού τραγουδιού των Shangri-Las.

Ο Αυστριακός DJ/παραγωγός και καλλιτέχνης Parov Stelar επιστρέφει με το «Toxic Lover», ένα ακόμη εθιστικό single που κυκλοφορεί πριν την άφιξη του νέου άλμπουμ του «Moonlight Love Affair» τον επόμενο μήνα.

Το «Toxic Lover» συνεχίζει μια σειρά από singles που έχει κυκλοφορήσει ήδη ο Parov Stelar, συμπεριλαμβανομένου του «Candy Girl» και του Late Night Mix του από τις αρχές του έτους.

Στο νέο δισκογραφικό εγχείρημά του, ο πολυπράγμων παραγωγός επεξεργάζεται το διάσημο πλέον στο TikTok τραγούδι «Remember – Walking In The Sand (The Oh No Song)» των Shangri-Las από το 1964. Η νέα εκδοχή είναι διαθέσιμη για να την ακούσετε σε όλες τις πλατφόρμες streaming από την Etage Noir Recordings.

Το «Toxic Lover» ξεκινάει αμέσως με την περίφημη αισθαντική ερμηνεία των Shangri-Las σε συνδυασμό με μια επιδέξια σχεδιασμένη ένταση που χαρακτηρίζει το μεγαλύτερο μέρος του single, αναδεικνύοντας το «Toxic Lover» ως ένα πρώτης τάξεως rework που ξεχωρίζει από το πρωτότυπο τραγούδι με τον καλύτερο τρόπο.

Καθώς ο Parov Stelar έχει επιλέξει μια πιο δυναμική προσέγγιση, ο πιο αργός ρυθμός του αρχικού τραγουδιού δεν υπάρχει πουθενά. Αυτό το remix αποτελεί μια κομβική στιγμή για τον πολύπλευρο καλλιτέχνη καθώς ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ του και την ευρωπαϊκή περιοδεία του «Venom».

Parov Stelar
Mark Unterberger

Ο Marcus Fuereder, γνωστός επαγγελματικά ως Parov Stelar, είναι ένας καταξιωμένος Αυστριακός μουσικός που έχει πρωτοστατήσει στο είδος του «electro swing» από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο του EP «Kisskiss» το 2004.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, η δουλειά του έχει προβληθεί σε διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, καθώς και σε διαφημίσεις για την Audi, την Colgate, την Google, την Target και πολλές άλλες εταιρείες. Μέχρι σήμερα, έχει κυκλοφορήσει δέκα ολοκληρωμένα άλμπουμ και πάνω από είκοσι EP, έχοντας σταθερή υποστήριξη από καλλιτέχνες όπως οι Klingande, Lady Gaga & Tony Bennett και Lana Del Rey, μεταξύ άλλων.

Ο Parov Stelar έχει επίσης κοσμήσει τα decks σε φημισμένα φεστιβάλ όπως το «Glastonbury» και το «Lollapalooza», ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε στο διάσημο φεστιβάλ «Coachella» στο Indio της Καλιφόρνιας.

Εκτός από τη μουσική, ο Parov Stelar έχει ασχοληθεί και με άλλα μέσα τέχνης, όπως η εικαστική τέχνη. Πέρυσι παρουσίασε μια καλοκαιρινή μουσειακή έκθεση με 25 πίνακες μεγάλου μεγέθους στη γενέτειρά του, το Linz της Αυστρίας. Επιπλέον, η επιτυχία του «Booty Swing» από το 2012 έχει ενσωματωθεί επίσημα στην εφαρμογή του TikTok και παίζει κάθε φορά που κάποιος επιλέγει το «Hollywood Makeup Effect», ένα άκρως εντυπωσιακό κατόρθωμα για κάθε μουσικό.

Ο Parov Stelar θα επιστρέψει στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι για δύο βραδιές αποθέωσης της διασκέδασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου θα εμφανιστεί στην Πλατεία Νερού στην Αθήνα στο πλαίσιο του «Release Athens», ενώ την προηγούμενη ημέρα, Παρασκευή 17 Ιουνίου, θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη και στο «Fix Factory Of Sound Open Air».

 

[ad_2]

Source link