Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το ρεκόρ στα Mad VMA, η μεγάλη περιοδεία και το νέο τραγούδι

Written by on 22 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι «Κόλλημα». 

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία έβαλε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα με την εμφάνισή της στα φετινά Mad Video Music Awards καθώς έκανε ρεκόρ βραβεύσεων.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει τη μεγάλη περιοδεία «Reborn Tour» και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι, την ώρα που το πρόσφατο single «Oh Mami» συνεχίζει να σαρώνει στα digital streams και το YouTube.

Στα φετινά μουσικά βραβεία, η Ελένη Φουρέιρα, εκτός από τα εντυπωσιακά acts της, έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης εδώ και 10 χρόνια που αποσπά τρία βραβεία την ίδια βραδιά στη διοργάνωση.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε τα βραβεία για την Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνιδα Pop, το Viral Τραγούδι Της Χρονιάς για το «El Telephone» και το Video Της Χρονιάς για το remix του «El Telephone» με τους FY, Mente Fuerte, Tranno, Bobito και Ayman.

Παράλληλα, η κορυφαία pop star συνεχίζει τη μεγάλη περιοδεία της «Reborn Tour», που ξεκίνησε με μία εκρηκτική και sold out συναυλία στην Αθήνα και στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στην Αθήνα στις 27 Μαΐου.

Επόμενοι σταθμοί της είναι η Πάτρα και το Γήπεδο Παναχαϊκής στις 21 Ιουνίου και η Θεσσαλονίκη και το PΑΟΚ Sports Arena στο Δευτέρα 26 Ιουνίου, ενώ συναυλίες θα γίνουν σε στάδια και μεγάλα θέατρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Και οι εκπλήξεις της Ελένης Φουρέιρα δεν σταματούν εδώ.

Τη στιγμή που το πρόσφατο single της «Oh Mami» με τον Mc Daddy συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του πορεία, καθώς, μεταξύ άλλων, έγινε no. 1 trend στο YouTube και ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views σε λίγες ημέρες, σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Κόλλημα».

Η Ελένη Φουρέρια παρουσίασε για πρώτη φορά το «Κόλλημα» κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards 2023 για να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γνωρίσει την αποθέωση από το κοινό.

[ad_2]

Source link