Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Τα μαγικά μανιτάρια επηρέασαν τη μνήμη του – Έκανε «συστηματική υπερβολική χρήση»

Written by on 27 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Post Malone εξομολογήθηκε ότι έκανε καθημερινή υπερβολική χρήση ψυχεδελικών μανιταριών.

Καθώς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του «Austin» την Παρασκευή 28 Ιουλίου, ο Post Malone θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Σε συνέντευξή του στον Zane Lowe στο Apple Music 1, ο 28χρονος τραγουδιστής και ράπερ μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση του με τη χρήση ναρκωτικών και το αλκοόλ, υποστηρίζοντας ότι ενώ ξεφάντωνε στις αρχές της καριέρας του, πλέον έχει αλλάξει συμπεριφορά.

«Πρώτα απ’ όλα, δεν θα έπρεπε να πρέπει να δικαιολογήσω τίποτα σε κανέναν, αλλά εκτιμώ το ενδιαφέρον», είπε ο Post Malone, ενώ καθόταν σε χαλαρό κλίμα σε έναν καναπέ με τον Zane Lowe.

Διαφήμιση

«Αλλά μετά άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι παίρνω σκληρά ναρκωτικά, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου», συνέχισε.

«Ναι, παίρνω (μαγικά) μανιτάρια. Μου αρέσουν τα μανιτάρια», εξομολογήθηκε ο Post Malone, επιβεβαιώνοντας ότι δημιούργησε το προηγούμενο άλμπουμ του, «Twelve Carat Toothache», με τη βοήθεια ψυχεδελικών ουσιών.

«Μου αρέσουν τα μανιτάρια. Όχι τόσο πολύ όσο παλιά. Έχουν επηρεάσει πραγματικά τη βραχυπρόθεσμη μνήμη μου. Ίσως ήταν απλώς μία περίοδος συστηματικής υπερβολικής χρήσης. Καθημερινά», αποκάλυψε.

Ο Post Malone διευκρίνισε ότι σήμερα έχει διαφορετική άποψη για τη ζωή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ηθικό του αναπτερώθηκε όταν ελάττωσε τις ψυχεδελικές ουσίες.

«Τώρα τρώω μία μικρή σοκολάτα με τους φίλους μου, μία μικρή τετράγωνη σοκολάτα, και απλά γελάω και γελάω και γελάω», ανέφερε.

«Είναι ενδιαφέρον γιατί έχω δει βελτίωση. Έχει βελτιώσει την άποψή μου για τα πράγματα. Όταν έκανα τον τελευταίο δίσκο, ήμουν τόσο, τόσο, τόσο… Λοιπόν, όταν τον έγραφα, ήμουν τόσο, τόσο λυπημένος. Αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος και σίγουρα έχει αλλάξει η άποψή μου για τη ζωή», σχολίασε.

Post Malone - Coachella 2022

Ο Post Malone σημείωσε ότι τον βοήθησε να παραμείνει προσγειωμένος η οικογενειακή ζωή με την αρραβωνιαστικιά του, με την οποία απέκτησε πέρυσι ένα κοριτσάκι.

«Μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο με το μωρό μου, να περνάω χρόνο με την κυρία, να παίζω βιντεοπαιχνίδια και να δουλεύω σε projects στο γκαράζ μου», εξήγησε.

«Αυτό μου αρέσει να κάνω. Και έτσι δεν ήταν τόσο δύσκολο, αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να… Εκείνο το ένα ποτό είναι αυτό που σε κάνει να ξεπερνάς τα όρια», συνέχισε.

Λίγους μήνες νωρίτερα, ο Post Malone είχε αναγκαστεί να διαψεύσει στο Instagram ότι έκανε χρήση σκληρών ναρκωτικών, απαντώντας στην ανησυχίες του κοινού για τη δραματική αλλαγή στην εμφάνισή του και τα κιλά που είχε χάσει.

«Διασκεδάζω πολύ με τις συναυλίες και δεν έχω νιώσει ποτέ πιο υγιής. Υποθέτω ότι η πατρότητα έπιασε τόπο και αποφάσισα να κόψω τη σόδα και να αρχίσω να τρώω καλύτερα, ώστε να είμαι κοντά σε αυτό το αγγελούδι για πολύ καιρό», δήλωσε τότε.

Διαφήμιση

«Η διαφορά είναι ότι δεν εκνευρίζομαι σε κοινωνικά περιβάλλοντα», είπε τώρα ο Post Malone στον Zane Lowe.

«Συνήθως είμαι εγώ και ένας φίλος μου. Και μένουμε μέχρι πολύ αργά μέχρι να βγει ο ήλιος και απλά πίνουμε και καθόμαστε στο αυτοκίνητο και απλά αράζουμε και ακούμε μουσική», περιέγραψε για τις νέες συνήθειές του.

«Παλιά τρελαινόμουν και αυτό τώρα είναι πολύ καλύτερο. Υπήρχε μία εποχή, ειδικά στην αρχή της σχέσης μας, που απλά εξαφανιζόμουν και έφευγα για μία εβδομάδα. Και έλεγα “ωχ, αυτό είναι τόσο απαίσιο”», πρόσθεσε.

[ad_2]

Source link