Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Πώς ένα «διαταραγμένο fan girl» κατέληξε να πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του

Written by on 28 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η συμπρωταγωνίστρια του ZAYN στο music video για το νέο single του ήταν ένα «διαταραγμένο fan girl» του τραγουδιστή.

Μία φανατική θαυμάστρια του Zayn Malik κατάφερε να ζήσει το πιο τρελό της όνειρο.

Η Grace Dumdaw, η οποία πρωταγωνιστεί στο music video του ZAYN για το νέο τραγούδι του «Love Like This», ανάρτησε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς πώς από ένα απλό fangirl κατάφερε να εμφανιστεί ως ηθοποιός στο πλευρό του εφηβικού της έρωτα.

«POV: Από μία διαταραγμένη φανατική θαυμάστρια σε ηλικία 15 ετών… έφτασες να είσαι ο έρωτας του ZAYN στο music video του και κάνουν δημοσιεύσεις με εσένα στο Instagram του», έγραψε η Dumdaw στη λεζάντα του βίντεό της στο TikTok.

Διαφήμιση

Η Grace Dumdaw συμπεριέλαβε επίσης στο βίντεο ορισμένα tweets που είχε γράψει το 2014 και έδειχναν πόσο μεγάλη θαυμάστρια του ZAYN είναι.

Ένα από τα tweets έγραφε: «Τα απλά θνητά μάτια μας είναι ανάξια να δουν την αληθινή αστραφτερή ομορφιά του ZAYN Malik».

Σε κάποια άλλα tweets, η Grace Dumdaw έδειχνε το μέγεθος της λατρείας της για τον τραγουδιστή, γράφοντας: «Αν συναντούσα ποτέ κάποιον τόσο όμορφο όσο ο ZAYN Malik θα κατέρρεα από τα κλάματα».

«Θα σκότωνα την οικογένειά μου για να αγγίξω τον ZAYN Mailk», είχε σχολιάσει σε ένα άλλο μήνυμά της.

ZAYN

Στη λεζάντα της ανάρτησής της στο TikTok, η Grave Dumdaw αποκάλυψε ότι δεν χρειάστηκε να περάσει από οντισιόν για να συμμετάσχει στο music video για το «Love Like This» του ZAYN.

«Ενδιαφέρουσα πληροφορία, δεν έκανα καν οντισιόν. Οι σκηνοθέτες με είχαν βάλει στο μάτι και επικοινώνησαν απευθείας μαζί μου», εξήγησε.

«Ποτέ δεν ξέρεις ποιος σε παρακολουθεί – ονειρεύσου μεγάλα πράγματα, δούλεψε σκληρά και βγάλε τον εαυτό σου εκεί έξω», τόνισε.

Το «Love Like This», το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή 21 Ιουλίου, είναι το πρώτο single από το επερχόμενο τέταρτο άλμπουμ του ZAYN.

Πηγές από το περιβάλλον του ZAYN δήλωσαν ότι η νέα μουσική που ετοιμάζει ο 30χρονος τραγουδιστής είναι μία σημαντική απόκλιση από τον ήχο των επιτυχιών που κυκλοφόρησε μετά τους One Direction, όπως το «Pillowtalk» και το «I Don’t Wanna Live Forever» με την Taylor Swift για το soundtrack της ταινίας «Fifty Shades Darker».

Το «Love Like This» είναι η πρώτη κυκλοφορία του ZAYN μετά το άλμπουμ «Nobody Is Listening» του 2021 και εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη νέα δισκογραφική στέγη του, τη Mercury Records της Universal Music Group.

@grumdaw

fun fact, i didnt even audition for this. the directors had been keeping an eye on me & reached out directly 🥹 you never know who’s watching— dream big, work hard, & put yourself out there 🤍 #zaynmalik #lovelikethis #zayn #zsquad #actor

♬ Golden Hour: Piano Version – Andy Morris

[ad_2]

Source link