Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Σ’ Όποιον Αρέσω»: Καίτη Γαρμπή και Φοίβος κυκλοφορούν το νέο τραγούδι τους

Written by on 2 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

«Σε όποιον αρέσω, για τους άλλους δε μπορώ», τραγουδά η Καίτη Γαρμπή στο απόλυτο τραγούδι – σύνθημα.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και κυκλοφορούν το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Σ’ Όποιον Αρέσω».

Η «ντίβα της καρδιάς μας» και ο hit maker, οι οποίοι έχουν βάλει τη δική τους ανεξίτηλη σφραγίδα στην ελληνική μουσική, παρουσιάζουν ακόμα ένα τραγούδι από τη δισκογραφική επανασύνδεσή τους.

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» και «Κορμιά Χαμένα», που αγαπήθηκαν από το κοινό, κατέκτησαν υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια views στο YouTube, ακολουθεί τώρα το «Σ’ Όποιον Αρέσω».

Με την αγαπημένη φωνή της Καίτης Γαρμπή και την εκρηκτική χημεία της με τον Φοίβο, το «Σ’ Όποιον Αρέσω» έχει ήδη αγαπηθεί και ξεχωρίσει μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση από επιλεγμένους σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο τις προηγούμενες ημέρες.

Αναμφίβολα είναι το απόλυτο τραγούδι – σύνθημα.

«Δεν κάνω εκπτώσεις σε όσα θέλω και απαιτώ, σε όποιον αρέσω για τους άλλους δε μπορώ… Τους έβαζα όλους ποιο ψηλά από μένανε, μα είπα πως δεν το ξανά κάνω αυτό ποτέ, το ίδιο ισχύεις και για σένανε…», τραγουδά η Καίτη Γαρμπή.

Σε λίγες ημέρες, το «Σ’ Όποιον Αρέσω» θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας με ένα music video – έκπληξη, αφιερωμένο στη μοναδικότητα του καθενός μας, που θα προκαλέσει αίσθηση.

Το «Σ’ Όποιον Αρέσω» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum.

[ad_2]

Source link