Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Gorillaz συναντούν τον Elton John στο «The Pink Phantom»

Written by on 2 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Σε μία ξεχωριστή μουσική σύμπραξη πρωταγωνιστούν οι Gorillaz.

Οι Gorillaz ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον ένα και μοναδικό Elton John και τον ράπερ 6LACK από την Ατλάντα.

Το τραγούδι που μοιράζονται έχει τον τίτλο «The Pink Phantom» και αποτελεί το νεότερο δείγμα από το πρότζεκτ «Song Machine» των Gorillaz.

Ο Elton John δήλωσε για τη συνεργασία: «Ο Damon (Albarn των Gorillaz) με προσέγγισε και μου ζήτησε να κάνω κάτι και ο τρόπος με τον οποίο δημιουργήθηκε το τραγούδι είναι απίστευτος. Ήμουν στο στούντιο στο Λονδίνο και ήταν στην άλλη άκρη στο Ντέβον (της Αγγλίας), αλλά ακόμα και από απόσταση ήταν μια τόσο συναρπαστική και δημιουργική διαδικασία».

«Πάντα αγαπούσα τον Damon γιατί συνδυάζει τόσα πολλά διαφορετικά είδη μουσικής. Κάνει τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα και παρόλο που έχει πετύχει τόσα πολλά, δεν επαναπαύεται ποτέ δημιουργικά», συνέχισε.

«Προχωρά συνεχώς προς τα εμπρός και ενστερνίζεται το νέο, το οποίο είναι αξιοθαύμαστο και σπάνιο. Δουλεύει πάντα – κάνει πάντα κάτι. Έχει κάνει τόσα πολλά για να προωθήσει τη μουσική από όλο τον κόσμο, από την Αφρική, από την Κίνα, μουσική που ο κόσμος δεν είχε ακούσει προηγουμένως και το θαυμάζω πραγματικά», τόνισε ο Elton John.

Ο θρυλικός καλλιτέχνης σημείωσε στη συνέχεια ότι «ήταν πάντα θαυμαστής των Gorillaz». «Έτσι όταν μου ζητήθηκε να κάνω ένα κομμάτι με τους Gorilla, δεν το σκέφτηκα. Είμαι τόσο πολύ, πολύ χαρούμενος που συνέβη», είπε.

Ο εικονικός χαρακτήρας «2D», frontman της μπάντας, ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε που ήσασταν τόσο γενναιόδωρος μαζί μας, κύριε Elton, Σερ John, με τον χρόνο και την ιδιοφυΐα σας, καθώς και με αυτά τα δανέζικα γλυκά που φέρατε και για τη δημιουργία μερικών από τις καλύτερες μελωδίες όλων των εποχών».

Η ολοκληρωμένη συλλογή «Song Machine: Season One» των Gorillaz θα κυκλοφορήσει από την Parlophone Records / Warner Music στις 23 Οκτωβρίου.

Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου η μπάντα θα πραγματοποιήσει το «Song Machine Live», ένα παγκόσμιο live stream που θα αποτελέσει τη μοναδική ζωντανή εμφάνιση των Gorillaz για φέτος.

[ad_2]

Source link