Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Στο νοσοκομείο 17 άτομα λόγω ζέστης στη συναυλία του στο Πίτσμπουργκ

Written by on 12 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Δύο άτομα υπέστησαν καρδιακή ανακοπή, ενώ αρκετοί ήταν οι θεατές που κατέρρευσαν λόγω της ζέστης.

Συνολικά 17 άτομα από τη συναυλία του Ed Sheeran στο Πίτσμπουργκ το Σάββατο 8 Ιουλίου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω θερμικής καταπόνησης.

Στην τελευταία στάση της περιοδείας του «Mathematics Tour», ο Ed Sheeran εμφανίστηκε στο Acrisure Stadium του Πίτσμπουργκ, όπου η θερμοκρασία σκαρφάλωσε στους 30 βαθμούς Κελσίου το Σάββατο, σύμφωνα με τα στοιχεία του The Weather Channel.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αρκετοί θαυμαστές και εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για διάφορα προβλήματα υγείας λόγω της ζέστης, σύμφωνα με δελτίο τύπου της υπηρεσίας δημόσιας ασφάλειας του Πίτσμπουργκ.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το προσωπικό των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών που εφημέρευε κατά τη διάρκεια της συναυλίας δέχθηκε «37 κλήσεις για εξυπηρέτηση, ενώ πραγματοποιήθηκαν 17 διακομιδές στο νοσοκομείο».

Όλες οι διακομιδές αφορούσαν «θέματα που σχετίζονται με τη ζέστη», συμπεριλαμβανομένων «κάποιων καταρρεύσεων, μίας επιληπτικής κρίσης και δύο ασθενών με καρδιακή ανακοπή», σημείωσε στην ανακοίνωση η Cara Cruz, υπεύθυνη ενημέρωσης του Πίτσμπουργκ.

Οι ασθενείς με καρδιακή ανακοπή δεν ήταν μέλη του κοινού, αλλά ένας «εργαζόμενος που κατέβαζε το σκηνικό μέσα στο στάδιο και υπέστη καρδιακή ανακοπή» και ένα άτομο του παραϊατρικού προσωπικού από εξωτερική υπηρεσία που υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Χάρη στη «γρήγορη ανταπόκριση πολυάριθμων πληρωμάτων και υπηρεσιών», και τα δύο άτομα έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκαν από τον χώρο του σταδίου στο νοσοκομείο, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο άτομο του παραϊατρικού προσωπικού έγιναν πολλές προσπάθειες ανάνηψης με απινιδωτή.

Ο Ed Sheeran δεν έχει σχολιάσει μέχρι αυτή τη στιγμή τα περιστατικά που σημειώθηκαν στη συναυλία του, όμως αφιέρωσε μία ανάρτησή του στο Instagram στο κοινό του Πίτσμπουργκ.

«Πέρασα υπέροχα παίζοντας στο Πίτσμπουργκ, η μεγαλύτερη συναυλία που έχω δώσει ποτέ εκεί. Πραγματικά απόλαυσα όλον τον χορό και όλες τις συναισθηματικές στιγμές», έγραψε ο Βρετανός τραγουδιστής.

Ο Ed Sheeran δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στο οποίο φοράει ποδιά και φτιάχνει και μοιράζει πίτσες – σε κουτιά διακοσμημένα με το πρόσωπό του – στο εστιατόριο Caliente Pizza & Drafthouse του Πίτσμπουργκ.



[ad_2]

Source link