Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Damiano David ακούει Νίκο Βέρτη – Φωτογραφία

Written by on 12 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο τραγουδιστής των Måneskin δήλωσε την αγάπη του για την ελληνική μουσική.

Ο Damiano David, ο ταλαντούχος 24χρονος τραγουδιστής του ιταλικού ροκ συγκροτήματος Måneskin, εξέπληξε πρόσφατα τους 5,2 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram με μία ανάρτηση που έδειχνε τη συμπάθειά του για την ελληνική μουσική.

Παρά το γεγονός ότι το είδος της μουσικής του δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, ο Damiano David έδειξε το πολύπλευρο γούστο του και την εκτίμησή του για την ελληνική μουσική σε μία πρόσφατη δημοσίευση στις ιστορίες του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram.

Στην αναπάντεχη ανάρτησή του στο Instagram, ο Damiano David αποκάλυψε ότι ακούει την επιτυχία «Αν Είσαι Ένα Αστέρι» του Νίκου Βέρτη, που κυκλοφόρησε αρχικά το 2011.

Διαφήμιση

Το «Αν Είσαι Ένα Αστέρι» έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 127 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 14,5 εκατομμύρια streams στο Spotify και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και διαχρονικά τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας.

Η ανάρτηση δεν περιείχε μόνο το σαγηνευτικό τραγούδι του Νίκου Βέρτη, που παραμένει αγαπημένο του κοινού μέχρι σήμερα.

Ο τραγουδιστής των Måneskin εξέφρασε τη συμπάθειά του για την Ελλάδα και πρόσθεσε στην ανάρτησή του emoji της ελληνικής σημαίας και μία κόκκινη καρδιά, δείχνοντας την αγάπη του για την πλούσια μουσική της χώρας μας.

Ως τραγουδιστής ενός ροκ συγκροτήματος που φημίζεται για τις εκρηκτικές εμφανίσεις του και το αιχμηρό στυλ του, ο Damiano David μοιράζεται συνήθως αναρτήσεις που σχετίζονται με τη ροκ μουσική και τις δραστηριότητες των Måneskin.

Ωστόσο, αυτή η πρόσφατη ανάρτηση αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη για τους θαυμαστές του, ιδίως για όσους είναι εξοικειωμένοι με την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και για το πολυπληθές ελληνικό κοινό των Måneskin.

Το ελληνικό κοινό, ειδικότερα, εκτίμησε την ανάρτηση του Damiano David και την αναφορά του τραγουδιστή των Måneskin στον δημοφιλή Έλληνα καλλιτέχνη Νίκο Βέρτη.

Ο Damiano David έδειξε την προθυμία του να εξερευνήσει διαφορετικά είδη εκτός της ζώνης άνεσής του και η επιλογή του Νίκου Βέρτη και της επιτυχίας του «Αν Είσαι Ένα Αστέρι» ήταν σίγουρα απρόσμενη.

[ad_2]

Source link