Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Zedd συναντά την Griff στο single «Inside Out»

Written by on 24 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Νέα συνεργασία για τον Zedd.

Ο Zedd κυκλοφορεί ένα νέο single με τίτλο «Inside Out», στο οποίο δανείζει τη φωνή της η ανερχόμενη Βρετανίδα τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Griff.

Το upbeat και feel-good τραγούδι χαρακτηρίζεται από το γνώριμο ύφος του Zedd που τον έχει αναδείξει στον επιτυχημένο καλλιτέχνη / DJ / παραγωγό που είναι σήμερα.

Σε συνδυασμό με την απίστευτη ερμηνεία της Griff, το «Inside Out» έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε ένα ακόμα κομμάτι του παραγωγού που θα ξεχωρίσει.

Ο Zedd δηλώνει: «Άρχισα να δουλεύω το “Inside Out” περίπου ενάμιση χρόνο πριν και είμαι απίστευτα περήφανος που τελικά είδε το φως της ημέρας. Βρισκόμαστε σε μια τόσο τεταμένη κατάσταση στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Νιώθω ότι αυτό το τραγούδι μπορεί να προσφέρει στους ανθρώπους μια αίσθηση ελπίδας που είναι πολύ απαραίτητη».

«Προσπαθώ πάντα να πιέζω τον εαυτό μου να δοκιμάζει νέα πράγματα, μουσικά. Έχοντας αυτό κατά νου, αυτό το τραγούδι μοιάζει πολύ νέο αλλά και ταυτόχρονα οικείο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Griff που ανέβασε σε ένα τόσο έντονο επίπεδο συναισθημάτων το “Inside Out” με την όμορφη φωνή της!», συνεχίζει.

Η Griff σημειώνει: «Αυτό το τραγούδι, για εμένα, αναφέρεται σε οποιαδήποτε σχέση στη ζωή σας που αξίζει να κρατήσετε, είτε πλατωνική είτε ρομαντική. Αισθάνομαι ότι αυτές τις ημέρες τα πάντα έχουν να κάνουν με το πώς φαίνονται τα πράγματα από την εξωτερική πλευρά και έτσι η ιδέα να αγαπήσεις κάποιον πρώτα για το μέσα του, είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα να πω τώρα».

«Είναι τόσο σουρεαλιστικό που ο Zedd ήθελα έναν νέο καλλιτέχνη σαν κι εμένα να τραγουδήσει σε αυτό το κομμάτι και είμαι απλώς πολύ ευγνώμων και ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε αυτό», προσθέτει.

Το «Inside Out» κυκλοφορεί από την Interscope Records / Universal Music.

[ad_2]

Source link