Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Ένα Τσιγάρο Διαδρομή»: Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της (video)

Written by on 23 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

«Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» με τη μοναδική Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή κάνει «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» και προσκαλεί το κοινό να την ακολουθήσει σε ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι με όχημα το νέο τραγούδι της που μόλις κυκλοφόρησε.

Το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» αποτελεί το πρώτο δείγμα από τη δισκογραφική συνεργασία της επιτυχημένης καλλιτέχνιδας με τον καταξιωμένο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και τον κορυφαίο στιχουργό Νίκο Μωραΐτη.

Η Δέσποινα Βανδή αποφασίζει να επιστρέψει σε λαϊκά ακούσματα και ερμηνεύει με τη μοναδική χροιά της φωνής της ένα υπέροχο  ζεϊμπέκικο, που αποπνέει ένα νοσταλγικό αέρα και αιχμαλωτίζει αβίαστα τον ακροατή στη μαγεία του.

Το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» δείχνει ότι η Δέσποινα Βανδή διαθέτει το απαραίτητο πάθος που απαιτούν αυτά τα τραγούδια για να αποδώσει σωστά το περιεχόμενό τους. Έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να κινηθεί με άνεση και ευελιξία σε όλα τα είδη, στέκεται με απίστευτη ικανότητα απέναντι στο «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή».

Το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό video clip με την υπογραφή του Κώστα Καρύδα στη σκηνοθεσία.

Με συμπρωταγωνιστή τον ηθοποιό Τάσο Νούσια, που έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένες κινηματογραφικές, θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές, η Δέσποινα Βανδή ξετυλίγει την ιστορία ενός παλιού έρωτα. Ένας έρωτας που ένα τυχαίο συμβάν αρκεί για να τον κάνει να επιστρέψει, έστω και σαν θύμηση.

Το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» κυκλοφορεί από την Panik Records.

[ad_2]

Source link