Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Zayn κυκλοφορεί το νέο single «Better» – Δείτε το video

Written by on 25 Σεπτεμβρίου 2020

[ad_1]

Το πρώτο προσωπικό τραγούδι του Zayn μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Ο Zayn επισφραγίζει μία από τις ευτυχισμένες στιγμές στην προσωπική ζωή του με την πολυαναμενόμενη επάνοδό του στη δισκογραφία.

Λίγες ώρες αφού ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας για πρώτη φορά, καθώς η σύντροφός του Gigi Hadid έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ο τραγουδιστής γιορτάζει τα χαρμόσυνα νέα χαρίζοντας στους θαυμαστές του ένα ολοκαίνουργιο single.

Το καινούργιο τραγούδι του Zayn έχει τον τίτλο «Better» και κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music για να ανοίξει μία νέα σελίδα.

Το «Better» έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά το δεύτερο προσωπικό δίσκο του Zayn, του διπλού άλμπουμ «Icarus Falls» που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2018 ήταν εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και το μύθο του Ίκαρου και του Δαίδαλου.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο Zayn πραγματοποίησε επιλεγμένες συμμετοχές σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, όπως το remix για το «Trampoline» των SHAED, το «Rumors» της Sabrina Claudio, το «Flames» του R3HAB, ενώ ένωσε τις δυνάμεις του με τη Zhavia Ward σε μία επανεκτέλεση του κλασικού τραγουδιού «A Whole New World» για το περσινό live-action remake της ταινίας «Aladdin» της Disney.

Το «Better» είναι μία ερωτική μπαλάντα που κινείται στο γνώριμο R&B ύφος του Zayn.

Ο 27χρονος τραγουδιστής αναφέρεται στις δεύτερες ευκαιρίες και σε έναν έρωτα που αναζωπυρώθηκε μετά από ένα χωρισμό. Αναπόφευκτα η σκέψη όλων πηγαίνει στη σχέση του με την Gigi Hadid, με την οποία είχε χωρίσει για ένα σύντομο διάστημα το 2018.

Το «Better» αποκτά εικόνα με ένα music video που σκηνοθέτησε ο Ryan Hope.

Ο Zayn, ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι χωρίς να φοράει μπλούζα, εξομολογείται τον έρωτά του και ζητά από την αγαπημένη του να του δώσει μια ευκαιρία και να τον ακούσει. Καθώς το τραγούδι προχωρά, το video εστιάζει στην προετοιμασία που κάνει ο τραγουδιστής για να κερδίσει πίσω την αγαπημένη του.

[ad_2]

Source link