Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Travis Scott συναντά τον Young Thug και τη Μ.Ι.Α. στο single «Franchise»

Written by on 25 Σεπτεμβρίου 2020

[ad_1]

Ένα επιβλητικό κομμάτι από τον Travis Scott.

Ο Travis Scott ενώνει τις δυνάμεις του με τον Young Thug και τη Μ.Ι.Α. στο νέο single «Franchise».

Ό,τι αγγίζει ο Travis Scott γίνεται χρυσός, ακόμα κι αν δεν αφορά τη μουσική. Η πρόσφατη συνεργασία του με τα McDonalds για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού γεύματος με το όνομά του στα καταστήματα της αλυσίδας στην Αμερική έσπασε τα ταμεία και οδήγησε σε έλλειψη προϊόντων.

Το «Franchise», το οποίο κυκλοφορεί από την Cactus Jack Records και την Epic Records / Sony Music, έρχεται ένα μήνα μετά το τραγούδι «The Plan» του Travis Scott για τη νέα ταινία «Tenet» του Christopher Nolan.

Ο ράπερ παρουσίασε μάλιστα για πρώτη φορά το «Franchise» πριν την κυκλοφορία του χθες Πέμπτη, κατά τη διάρκεια των προβολών της ταινίας «Tenet» στους IMAX κινηματογράφους των ΗΠΑ.

Αν και ο Young Thug ανήκει στους τακτικούς συνεργάτες του Travis Scott, δεν ισχύει το ίδιο για τη M.I.A., με την οποία συμπράττει για πρώτη φορά.

Ο τιτάνας της hip-hop περιέγραψε τη γνωριμία του με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια και ράπερ μιλώντας στον Zane Lowe και στο Apple Music.

«Με προσέγγισε για κάτι για το άλμπουμ της και το γράψαμε στο Λονδίνο», αποκάλυψε.

«Είναι απλώς ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες ως άνθρωπος. Όταν τελείωσα το τραγούδι, δεν μπορούσα να σκεφτώ κανέναν άλλο που θα μπορούσε να του δώσει μορφή. Να του δώσει μορφή τόσο έντονα όσο όσο οποιοσδήποτε άλλος, οποιοσδήποτε άλλος ράπερ, οποιοσδήποτε άλλος καλλιτέχνης. Και μόνο αυτή η παρουσία, φίλε. Δεν έχουμε νιώσει αυτήν την παρουσία εδώ και πολύ καιρό», είπε για τη M.I.A.

Ο Travis Scott έχει σκηνοθετήσει επίσης το music video του «Franchise». Μέρος των γυρισμάτων έγινε στην πολυτελή έπαυλη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Michael Jordan στην περιοχή του Σικάγου, ενώ οι σκηνές της M.I.A. γυρίστηκαν στην έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

[ad_2]

Source link