Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Years & Years κυκλοφορούν το single «Crave» και ανακοινώνουν το άλμπουμ «Night Call»

Written by on 29 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Ο Olly Alexander των Years & Years βυθίζεται σε μια φανταστική χώρα στο μουσικό βίντεο του «Crave».

Οι Years & Years ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους «Night Call», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Polydor Records / Universal Music στις 7 Ιανουαρίου 2022.

Ο Olly Alexander δίνει την επόμενη πρόγευση από το άλμπουμ με το ολοκαίνουργιο single «Crave» και το απίστευτο μουσικό βίντεό του στο οποίο συμμετέχουν οι συμπρωταγωνιστές του στην τηλεοπτική σειρά «It’s A Sin» (Omari Douglas, Nathaniel Hall, David Carlisle) και το μοντέλο Munroe Bergdorf.

Το «It’s A Sin» κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Νέας Δραματικής Σειράς στα National Television Awards νωρίτερα αυτό το μήνα, συνεχίζοντας μια εκπληκτική χρονιά για τον Olly Alexander, κατά τη διάρκεια της οποίας κυκλοφόρησε επίσης το single «Starstruck» και ένα remix του τραγουδιού σε συνεργασία με την Kylie Minogue, ενώ πραγματοποίησε επίσης μια εντυπωσιακή εμφάνιση με τον Elton John στη σκηνή των BRIT Awards 2021.

Το «Crave» είναι ένα τολμηρό dance κομμάτι για την υποταγή σε σημείο αποδοχής.

«Είναι ένας παιχνιδιάρικος τρόπος να ζήσω τη διεστραμμένη σεξουαλική ενέργεια που πάντα ήθελα. Στο παρελθόν ένιωθα ότι με κυριαρχούσαν οι τοξικές σχέσεις και ένιωσα ότι θα είχε πλάκα να το ανατρέψω», σχολιάζει ο Olly Alexander.

Από το εμβληματικό εξώφυλλο μέχρι τον εκστατικό, ανανεωμένο ήχο του, το άλμπουμ «Night Call» είναι ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για τους Years & Years.

Έχοντας αντλήσει έμπνευση τόσο από πρωτοποριακές προσωπικότητες, όπως ο τραγουδιστής της ντίσκο Sylvester, όσο και από τη γαλλική house σκηνή, στο επίκεντρο του άλμπουμ βρίσκεται η Γοργόνα.

Μια γοητευτική μορφή που παρασύρει τους άνδρες στον θάνατό τους, σε ένα άλμπουμ που εν μέρει μιλάει για όσους αναζητούν την αγάπη (ή έναν εραστή) αλλά τελικά βρίσκουν τη δύναμη στον εαυτό τους.

Η ενσάρκωση ενός χαρακτήρα, όπως ο Ritchie στη σειρά «It’s A Sin», επηρέασε βαθιά τα τραγούδια του Olly Alexander. Αυτό αποτυπώνεται στα τραγούδια του «Night Call», τα οποία θολώνουν τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, αλλά συνδέονται μεταξύ τους με την εξερεύνηση της queer ζωής.

Το «Night Call» εκφράζει τη χαρά και την προσμονή μίας εξόδου για διασκέδαση, επειδή, όπως λέει ο Olly, «έγραφα από μία φανταστική θέση, κολλημένος στους ίδιους τέσσερις τοίχους».

«Ήθελα να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερη ευχαρίστηση στη μουσική», εξηγεί.



[ad_2]

Source link