Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Ντίνος Μήτογλου εμφανίζεται στο music video για το «Pososta» του Khay Be και του Light

Written by on 29 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Ο Khay Be ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Light.

Ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας Ντίνος Μήτογλου πρωταγωνιστεί στο music video για τη συνεργασία του Khay Be με τον Light στο single «Pososta».

Ο ράπερ Khay Be αποτελεί έναν από τους πλέον υποσχόμενους καλλιτέχνες της trap σκηνής στην Ελλάδα και το αποδεικνύει με κάθε του κυκλοφορία.

Μετά την επιτυχία του πρώτου άλμπουμ του «Voria Meria» αλλά και του EP «K & K» σε σύμπραξη τον Lil Koni, ο Khay Be συνεργάζεται στο ολοκαίνουργιο single του με τίτλο «Pososta» για πρώτη φορά με έναν από τους δημοφιλέστερους traper της γενιάς του, τον Light.

Guest star στο επίσημο music video για το «Pososta» που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι ο Ντίνος Μήτογλου, άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, ο οποίος αγωνίζεται τώρα με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο.

Για τον διεθνή μπασκετμπολίστας, ο οποίος έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές Πρωταθλητής Ελλάδος και δύο φορές Κυπελλούχος Ελλάδος, υπάρχει μάλιστα ξεκάθαρη αναφορά στο τραγούδι.

«Συμβόλαια κλείνω, ποσοστά δε δίνω, νιώθω σαν τον Ντίνο, στους δικούς μου δίνω», αναφέρεται.

Το single βρίσκεται από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στο Top 50 του ελληνικού Spotify, ενώ μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες ξεπέρασε τις 100.000 προβολές στο YouTube, κάνοντας παράλληλα την εμφάνισή του στις μουσικές τάσεις.

Το single «Pososta» κυκλοφορεί  σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link