Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Topic εξερευνά τη χώρα των ονείρων στο «Lucid Dream»

Written by on 18 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Topic παίζει με τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας στο νέο τραγούδι του.

Ο Topic παρουσιάζει με το νέο single του «Lucid Dream» μία τέλεια πρόταση που αποπνέει την πανηγυρική ατμόσφαιρα των φεστιβάλ.

Ο Γερμανοκροάτης παραγωγός έγραψε το τραγούδι μαζί με τον τακτικό συνεργάτη του A7S, ενώ τη φωνή της δανείζει στο «Lucid Dream» η Moa Lisa.

Το «Lucid Dream» δημιουργήθηκε με γνώμονα τα πλήθη των φεστιβάλ και είναι μία απόδειξη της καλλιτεχνικής δεινότητας του επιτυχημένου παραγωγού, που θα κατακλύσει σύντομα κάθε σκηνή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας του Topic.

Διαφήμιση

Το κολλητικό top line, σε συνδυασμό με την εκστατική αλλά και μελαγχολική μελωδία, μας υπενθυμίζουν ότι ο Topic είναι πραγματική αυθεντία του είδους.

«Η μουσική έχει τη δύναμη να θολώνει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, γι’ αυτό και θέλησα να παίξω με αυτά στο “Lucid Dream”. Μετέφερα την ιδέα της αντιμετώπισης της πραγματικότητας στη χώρα των ονείρων», σχολιάζει ο Topic για το νέο single του.

Το «Lucid Dream» θα μας κάνει να αρχίσουμε να αμφισβητούμε τα πάντα γύρω μας, ανεξάρτητα από τον κόσμο στον οποίο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Είναι μία εξερεύνηση της άπιαστης φύσης της αντίληψης, που ενθαρρύνει τους ακροατές να αποδεχτούν την πιθανότητα ενός κόσμου όπου τα όνειρα είναι συνυφασμένα με την πραγματικότητα.

Topic
Dennis Hardt

Οι θαυμαστές του γνωρίζουν καλά ότι ο Topic παίρνει άψογες καλλιτεχνικές αποφάσεις. Στο ενεργητικό του περιλαμβάνονται συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Becky Hill, η Bebe Rexha και οι Clean Bandit.

Οι πολυάριθμοι χρυσοί, διαμαντένιοι και πλατινένιοι δίσκοι σε περισσότερες από 28 χώρες αποδεικνύουν ότι ο Topic δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τη θέση του στον κόσμο της dance.

Μόνο το 2021 ο Topic συγκέντρωσε πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams και τα τραγούδια με την υπογραφή του έχουν σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχουν βρεθεί στην πρώτη πεντάδα του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ και στο Νο. 1 των αμερικανικών dance ραδιοφώνων, στο iTunes και στα παγκόσμια charts του Shazam και του Spotify και έχουν κατακτήσει και τα ελληνικά ραδιόφωνα.

Ο Topic έχει κερδίσει αρκετά βραβεία και υποψηφιότητες σε διοργανώσεις όπως τα MTV Europe Music Awards (2016), Teen Choice Awards (2018), LOS40 Music Awards (2020), Billboard Music Awards (2021) και BRIT Awards (2022).

Επίσης, βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δεκάδα των καλλιτεχνών με τους περισσότερους ακροατές στο Spotify.

Τη συνταγή της επιτυχίας του Topic συνθέτουν ο χαρακτηριστικός ήχος του, η μαγεία των προηγούμενων συνεργασιών του και οι συναρπαστικές ζωντανές εμφανίσεις του. Το κερασάκι στην τούρτα είναι σίγουρα το περσινό ντεμπούτο του στη λίστα των 100 κορυφαίων DJs σύμφωνα με το DJ Magazine.

[ad_2]

Source link