Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Shawn Mendes παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Heartbeat» από την ταινία «Lyle, Lyle, Crocodile» – Hit Channel

Written by on 30 Σεπτεμβρίου 2022

[ad_1]

Το τραγούδι που έγραψε ο Shawn Mendes για την ταινία «Lyle, Lyle, Crocodile».

Όπως υποσχέθηκε, ο Shawn Mendes κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Heartbeat» για το soundtrack της επερχόμενης οικογενειακής ταινίας «Lyle, Lyle, Crocodile» στην οποία συμμετέχει.

Ο Shawn Mendes δανείζει τη φωνή του στην ταινία στον Lyle, έναν κροκόδειλο που αγαπά το τραγούδι, τα αφρόλουτρα, το χαβιάρι και την καλή μουσική.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Javier Bardem, Constance Wu, Brett Gelman, Scoot McNairy και Winslow Fegley.

Το όνομα του Shawn Mendes αναφέρεται συνολικά σε 8 τραγούδια στο soundtrack της ταινίας «Lyle, Lyle, Crocodile», στα οποία συμμετέχουν επίσης οι συμπρωταγωνιστές του Constance Wu και Javier Bardem, καθώς και ο Anthony Ramos.

Περιλαμβάνονται ακόμη κλασικά τραγούδια όπως το «Crocodile Rock» του Elton John και το «Sir Duke» του Stevie Wonder.

Στο trailer του «Lyle, Lyle, Crocodile», ο Shawn Mendes τραγουδά ένα πρωτότυπο τραγούδι των Benj Pasek και Justin Paul, των καταξιωμένων και βραβευμένων δημιουργών που βρίσκονται πίσω από τα μιούζικαλ «The Greatest Showman», «Dear Evan Hansen» και «La La Land».

Η ταινία των Will Speck και Josh Gordon, η οποία βασίζεται στα παιδικά βιβλία «Lyle, Lyle, Crocodile» του Bernard Waber από το 1965 ακολουθεί τον Lyle τον Κροκόδειλο στις περιπέτειές του στη Νέα Υόρκη.

Όταν η οικογένεια Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley), μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιός Josh δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και τους νέους φίλους. Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού, τον Lyle (με τη φωνή του Shawn Mendes).

Οι δυο τους γίνονται γρήγορα οι καλύτεροι φίλοι, αλλά όταν ο Lyle απειλείται από τον γκρινιάρη γείτονα κύριο Grumps (Brett Gelman), η οικογένεια Primm πρέπει να μείνει ενωμένη σαν ορχήστρα και παρέα με τον χαρισματικό ιδιοκτήτη του Lyle, Hector P. Valenti (Javier Bardem) να αποδείξουν στον κόσμο ότι την οικογένεια τη βρίσκει κανείς στα πιο αναπάντεχα μέρη ακόμα και στο πρόσωπο ενός τραγουδιστή κροκόδειλου με χρυσή καρδιά.

Ο Shawn Mendes πραγματοποιεί με το «Lyle, Lyle, Crocodile» την πρώτη συμμετοχή του στο καστ μιας κινηματογραφικής ταινίας και όπως έχει δηλώσει, η μουσική πτυχή της ταινίας ήταν αυτή που τον ενθάρρυνε να διευρύνει την καριέρα του.

«Ήμουν σε θέση να κάνω αυτό που κάνω καλύτερα, συν το γεγονός ότι ταυτίζομαι τόσο πολύ με την ιστορία του και τον χαρακτήρα του που έμοιαζε φυσικό», είπε στο People.

«Όταν με πλησίασαν για να συμβάλω στη δημιουργία της μουσικής για τη διασκευή ενός τόσο κλασικού βιβλίου, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ και ήταν μια πολύ διασκεδαστική απόκλιση από αυτά που έχω συνηθίσει», συνέχισε.

«Το πιο δύσκολο όμως είναι ότι όταν τραγουδάς για μια ταινία αντί για το δικό σου άλμπουμ, πρέπει πραγματικά να αποτυπώσεις άριστα τις αποχρώσεις των συναισθημάτων πίσω από κάθε στίχο και κάθε νότα και να το ταιριάξεις με τον τρόπο που θα το απεικονίσει ο χαρακτήρας στην οθόνη. Ήταν μια εμπειρία που έμαθε πολλά», ανέφερε ο Shawn Mendes.

Το soundtrack του «Lyle, Lyle, Crocodile» θα είναι διαθέσιμο για streaming από τις 7 Οκτωβρίου, την ίδια ημέρα με την πρεμιέρα της ταινίας στους αμερικανικούς κινηματογράφους.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου με τον τίτλο «Λάιλ, Ο Φίλος Μου Ο Κροκόδειλος».

[ad_2]

Source link