Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Maluma δείχνει τη ρομαντική πλευρά του με το νέο single «Junio» – Hit Channel

Written by on 30 Σεπτεμβρίου 2022

[ad_1]

Ο Maluma παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το νέο single του στα Billboard Latin Music Awards 2022.

Ο Maluma κυκλοφορεί ένα αισιόδοξο pop τραγούδι με μία urban πινελιά.

Το «Junio» είναι το πρώτο δείγμα του επερχόμενου νέου urban-pop άλμπουμ του Maluma, το οποίο θα διαδεχθεί την επιτυχημένη δισκογραφική δουλειά του «Papi Juancho» του 2020.

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής δείχνει τη ρομαντική πλευρά του με αυτό το R& B-funk τραγούδι που συνυπογράφει ο μόνιμος συνεργάτης του, Edgar Barrera.

Επιπλέον, το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Junio» γυρίστηκε στο Μεντεγίν της Κολομβίας με τη σκηνοθεσία του Maluma, του César «Tes» Pimienta και του Juan Felipe Zuleta. Την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία Royalty Films του τραγουδιστή.

Στο πολύχρωμο βίντεο, ο Maluma υποδύεται έναν χαρακτήρα που μαγεύεται τόσο πολύ από την ομορφιά μίας γυναίκας που ανυπομονεί να τον δει και τραγουδά: «Πόσο ωραίο θα ήταν αν ήσουν η κοπέλα μου;».

Καθώς, ο Maluma ήθελε το μουσικό βίντεο για το νέο single του «Junio» να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό πρότεινε στην κωφή ηθοποιό Jenifer Pulgarín να υποδυθεί τον έρωτά του.

Μετά την κυκλοφορία δύο αρκετά προσωπικών άλμπουμ, ο Maluma σηματοδοτεί την επιστροφή στις urban-pop ρίζες του με την κυκλοφορία του «Junio» και αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι είναι ένας καλλιτέχνης με χίλια πρόσωπα.

Ο Maluma τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά το νέο single του «Junio» κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Billboard Latin Music Awards 2022 την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στο Watsco Center του Μαϊάμι, σε ένα σκηνικό βγαλμένο από τη La Comuna 13, μία δημοφιλή γειτονιά στη γενέτειρά του, το Μεντεγίν της Κολομβίας.

Αν και στο «Junio» τραγουδάει για το πόσο πολύ ερωτεύεται μία κοπέλα, ο Maluma δεν κοιτάζει αλλού. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι η καρδιά του είναι πιασμένη όταν κατέβηκε από τη σκηνή μετά την πολύχρωμη εμφάνισή του για να δώσει ένα γλυκό φιλί στη σύντροφό του Susana Gomez.

Το «Junio» είναι το πρώτο τραγούδι του Maluma μετά το EP «The Love & Sex Tape» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο.

[ad_2]

Source link