Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Post Malone κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Austin»

Written by on 29 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Το «Austin» είναι μία ακόμη αλλαγή στον ήχο του Post Malone.

Ο Post Malone κυκλοφορεί το πέμπτο άλμπουμ του με τίτλο «Austin».

Το «Austin», το οποίο πήρε τον τίτλο του από το πραγματικό όνομα του, αποτελεί μία ακόμη αλλαγή στον ήχο του πολυδιάστατου καλλιτέχνη Post Malone.

Ο Post Malone δημιούργησε το άλμπουμ του με τη βοήθεια των μακροχρόνιων συνεργατών του Louis Bell και Andrew Watt, επιλέγοντας να ενορχηστρώσει όλα τα τραγούδια με ζωντανά όργανα, αντί της ηλεκτρονικής παραγωγής.

Διαφήμιση

Το «Austin» περιλαμβάνει 17 τραγούδια που διαθέτουν τον χαρακτηριστικό ήχο του 28χρονου καλλιτέχνη, ο οποίος συνδυάζει hip-hop και pop σε ένα μοναδικό μείγμα σύγχρονης τραγουδοποιίας.

Ο Post Malone εξερευνά νέα μουσικά εδάφη στο Austin», παίζοντας ο ίδιος 66κιθάρα σε «κάθε τραγούδι του άλμπουμ».

Την προσμονή για την άφιξη του «Austin» ανέβασε το προηγούμενο διάστημα η κυκλοφορία των singles «Chemical» (με τη συμμετοχή – έκπληξη του Mick Jagger στις μαράκας), «Mourning» και «Overdrive».

Ο Post Malone ταξιδεύει αυτή τη στιγμή στη Βόρεια Αμερική στο πλαίσιο της περιοδείας «If Y’all Weren’t Here, I’d Be Crying».

Κατά τη διάρκεια του ολοκαίνουργιου προγράμματός του, παρουσιάζει κάθε βραδιά έως τρία τραγούδια από το νέου άλμπουμ του «Austin».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Post Malone αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές του με μία απροειδοποίητη εμφάνιση στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Ο Post Malone ξεκίνησε την εμφάνισή του με το τραγούδι «Overdrive», ενώ ακολούθησαν αγαπημένα τραγούδια του κοινού όπως το «Circles» και το «Sunflower». Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να ακούσουν τα νέα τραγούδια του «Enough is Enough» και «Chemical». Έκλεισε την εμφάνισή του με το τραγούδι «Congratulations».

Ο Post Malone ξαναγράφει τακτικά την ιστορία, θολώνει τα όρια μεταξύ των μουσικών ειδών και δίνει τροφή για μακροσκελείς συζητήσεις στο διαδίκτυο.

Βρίσκεται στο χώρο της δισκογραφίας από το 2015 και έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο.

Ο Post Malone είναι ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα διαμαντένια singles (8) στα χρονικά και σημείωσε ένα ανεπανάληπτο ορόσημο όταν το τραγούδι του «Sunflower» σε συνεργασία με τον Swae Lee για την ταινία «Spider-Man: Into The Spider Verse» αναδείχθηκε στο πρώτο τραγούδι στην ιστορία που έγινε 18 φορές πλατινένιο.

Το «Austin» διαδέχεται για τον Post Malone το άλμπουμ «Twelve Carat Toothache», που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και έκανε ντεμπούτο στο Top 5 του Billboard 200.

Ο Post Malone έλαβε επίσης πέρυσι τη δέκατη υποψηφιότητά του για Grammy μέσα σε έξι χρόνια με το τραγούδι του «I Like You (A Happier Song)» με τη συμμετοχή της Doja Cat, το οποίο προτάθηκε για τον τίτλο της Καλύτερης Pop Ερμηνείας από Ντουέτο/Γκρουπ.

[ad_2]

Source link