Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Kylie Minogue ξεκινά εμφανίσεις στο Λας Βέγκας

Written by on 29 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Οι εμφανίσεις της Kylie Minogue στο Λας Βέγκας θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Η Kylie Minogue θα κάνει την καρδιά του Λας Βέγκας να χτυπά στον ρυθμό του «Padam Padam» και όλων των μεγάλων επιτυχιών της.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει αυτό το φθινόπωρο τις πρώτες εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας στο «Voltaire» του Venetian Resort Las Vegas.

Οι παραστάσεις στον χώρο του «Voltaire», που διαθέτει 1.000 θέσεις και είναι σχεδιασμένος σε μορφή καμπαρέ, θα αρχίσουν στις 3 Νοεμβρίου, ενώ η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 9 Αυγούστου.

Διαφήμιση

Το «Venetian» περιγράφεται ως ένας χώρος που «θολώνει τα όρια μεταξύ ενός φιλόξενου κλαμπ, μίας συναυλίας και ενός χώρου διασκέδασης χωρίς σταματημό».

Η Kylie Minogue ανακοίνωσε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας σε συνέντευξη τύπου και δεξίωσης που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Pendry Hotel στο Δυτικό Χόλιγουντ το απόγευμα της Πέμπτης.

«Έχω εμφανιστεί στο Λας Βέγκας μερικές φορές, αλλά στο πλαίσιο μίας περιοδείας, και ιδιαίτερα όταν έκανα την περιοδεία “Showgirl” το 2004 – τότε είπαμε: “Ω, αυτό μοιάζει με σόου στο Λας Βέγκας”», είπε.

«Στη συνέχεια, όταν έκανα το “Aphrodite”, το οποίο ήταν μία περιοδεία με τόσα πολλά σκηνικά με νερό, όπως σιντριβάνια ακριβεία, η ομάδα μου τότε έλεγε συνέχεια: “Γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό στο Λας Βέγκας; Πρέπει να το κάνουμε κάποια στιγμή”», θυμήθηκε.

«Σκεφτόμουν πριν από χρόνια, ότι ήθελα να το κάνω όταν ήμουν νεότερη, δεν ήθελα να το κάνω όταν θα είμαι στο ηλιοβασίλεμα της καριέρας μου», παραδέχτηκε η Kylie Minogue.

«Οπότε νομίζω ότι το βρίσκομαι κάπου στη μέση, εκεί που αισθάνομαι ότι έχω κερδίσει το δικαίωμα να το κάνω και έχω την εμπειρία για να απολαύσω πραγματικά την παρουσία μου εκεί», πρόσθεσε.

Η Kylie Minogue έδωσε επίσης μία γεύση από όσα μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές της από τις επερχόμενες εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, αποκαλύπτοντας ότι θα είναι ένας συνδυασμός από «προσωπικές στιγμές» και «φανταχτερά πράγματα».

«Θέλω να είναι η ουσία όσων είναι πλέον ένα σόου της Kylie, αρκετή λάμψη και απελευθέρωση. Έχω κάποιες εκδοχές τραγουδιών που δεν έχουν ακουστεί ποτέ στο παρελθόν, το οποίο είναι συναρπαστικό», εξήγησε.

«Ζωντανός χορός στο κρεβάτι, καταπληκτικά κοστούμια. Αυτή είναι η βάση και στη συνέχεια θα δούμε τι εκπλήξεις μπορούμε να σκαρφιστούμε», συνέχισε.

Η ανακοίνωση των εμφανίσεων της Kylie Minogue στο Λας Βέγκας ακολουθεί την επιτυχία του dance athem της «Padam Padam» από το νέο άλμπουμ της με τίτλο «Tension» που θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Όσο για ορισμένα τραγούδια του άλμπουμ, όπως το «Vegas High», η Kylie Minogue σχολίασε ότι ήταν το «τελευταίο κομμάτι του παζλ».

«Ήμουν μία ημέρα στο στούντιο και μιλούσα με τον A&R μου και μου είπε: “Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ένα τραγούδι που να μιλάει για το Βέγκας;”. Το είχα ήδη δοκιμάσει αυτό. Δεν το είχαμε καταφέρει», είπε.

Διαφήμιση

«Είναι απλά δύσκολο να βρεις τη σωστή ισορροπία με όλα τα στοιχεία του Βέγκας, αλλά το κάναμε σε μία ημέρα», αποκάλυψε.

«Μιλήσαμε για το Βέγκας, για τις δυνατότητές του. Είναι ένα πράγμα που αστράφτει στο βάθος. Αν έρθεις αεροπορικώς ή αν έρθεις οδικώς, οι δρόμοι στεγνώνουν και η διάθεση αλλάζει και όπως λένε, ό,τι συμβαίνει στο Λας Βέγκας μένει στο Λας Βέγκας. Είναι απλά η δική του μικρή Χώρα των Θαυμάτων», ανέφερε.



[ad_2]

Source link