Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Maluma συναντά τον Rayvanny στο νέο single «Mama Tetema»

Written by on 12 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Ο Maluma και ο Rayvanny ενώνουν δύο διαφορετικές μουσικές κουλτούρες.

Ο Maluma κυκλοφορεί το νέο single και music video «Mama Tetema» με τη συμμετοχή του Rayvanny, ένα ακαταμάχητο afro-beat / reggaeton τραγούδι που συνδυάζει στίχους στα ισπανικά και σουαχίλι.

Το «Mama Tetema» είναι εμπνευσμένο από το δημοφιλές τραγούδι «Tetema» (2019) του Τανζανού καλλιτέχνη Rayvanny σε συνεργασία με τον Diamond Platnumz.

Ο Maluma άκουσε το τραγούδι και του άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Rayvanny μέσω Instagram. Οι δύο καλλιτέχνες ήρθαν σε επαφή, ο Maluma πρόσθεσε νέους στίχους στα ισπανικά και ένα reggaeton beat και το αποτέλεσμα είναι αυτή η νέα καυτή σύντηξη ήχων του «Mama Tetema».

Σε σκηνοθεσία του διάσημου σκηνοθέτη Jessy Terrero, το music video για το «Mama Tetema» αποτυπώνει άψογα την ατμόσφαιρα του τραγουδιού συνδυάζοντας πλάνα του Rayvanny στην Αφρική και του Maluma στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι ποικιλόμορφο, φρέσκο, σέξι και διασκεδαστικό και διαθέτει αυτό το tetema shake/dance.

Ο Maluma και ο Rayvanny θα παρουσιάσουν πρώτη φορά ζωντανά το «Mama Tetema» στη σκηνή των MTV European Music Awards 2021, που θα διεξαχθούν στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Ο Maluma είναι υποψήφιος για δύο βραβεία στα MTV EMA 2021, στις κατηγορίες Καλύτερο Latin και Καλύτερο Act από τη Λατινική – Κεντρική Αμερική.

Επίσης, απέσπασε πρόσφατα τρεις υποψηφιότητες στα American Music Awards, στις κατηγορίες Αγαπημένος Άνδρας Καλλιτέχνης, Αγαπημένο Latin Άλμπουμ και Αγαπημένο Latin Άλμπουμ, μία υποψηφιότητα στα People’s Choice Awards για τον Latin Καλλιτέχνη του 2021» και δύο υποψηφιότητες στα Latin Grammy για το Τραγούδι της Χρονιάς για το «Hawái» και για την Καλύτερη Urban Μίξη/Ερμηνεία για το remix του «Hawái» με τον The Weeknd.

Ο Maluma ολοκλήρωσε πρόσφατα το βορειοαμερικανικό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας του «Papi Juancho» μετά από 27 στάσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά και sold out συναυλιών στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης, στην «FTX Arena» του Μαϊάμι, στο «The Forum» του Λος Άντζελες, στο «Golden 1 Center» του Σακραμέντο και στο «Centre Bell» του Μόντρεαλ, προσθέτοντας άλλο ένα πρωτοφανές ορόσημο στην καριέρα του.

[ad_2]

Source link