Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Lil Nas X βυθίζεται στην αμαρτία στο επικό music video του «Montero (Call Me By Your Name)»

Written by on 26 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Σε μια περιπέτεια βιβλικών διαστάσεων πρωταγωνιστεί ο Lil Nas X.

Ο Lil Nas X σας προκαλεί να αφήσετε τις ενοχές και να βυθιστείτε στα βάθη της κόλασης μαζί του με το single «Montero (Call Me By Your Name)».

Το πρώτο τραγούδι του ράπερ για το 2021 είναι μια ωδή στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Call Me By Your Name» του 2017, ενώ ο τίτλος του αναφέρεται στο πραγματικό όνομα του Lil Nas X, το οποίο είναι Montero Lamar Hill.

Σε σκηνοθεσία του Lil Nas X και του Tanu Muino, το music video που συνοδεύει «Montero (Call Me By Your Name)» φέρνει στις οθόνες μας μια εναλλακτική εκδοχή του προπατορικού αμαρτήματος μέσα από μια περιπέτεια βιβλικών διαστάσεων.

Ο Lil Nas X βρίσκεται σε έναν πορφυρό Κήπο της Εδέμ, όπου παραπλανημένος από ένα φουτουριστικό φίδι, ολισθαίνει στην αμαρτία χωρίς επιστροφή.

Παρότι παραπέμπεται σε δίκη για το αμάρτημά του, οι στίχοι του τραγουδιού τονίζουν ότι η έννοια της αμαρτίας είναι μια απερίσκεπτη κρίση που πρέπει να την αποτινάξουμε από τους ώμους μας.

Στη συνέχεια ο 21χρονος ράπερ τιμωρείται με έξωση από τον Παράδεισο και πέφτει στην Κόλαση, ωστόσο δεν πτοείται και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να κάνει pole dancing.

Ο Lil Nas έγραψε ένα προσωπικό μήνυμα με αφορμή την κυκλοφορία του «Montero (Call Me By Your Name)», με το οποίο εξηγεί ότι αφιερώνει το τραγούδι στον παιδικό του εαυτό και περιγράφει πόσο δοκιμάστηκε ψυχολογικά για να αποκαλύψει σε νεαρή ηλικία τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

«Αγαπητέ 14χρονε Montero, έγραψα ένα τραγούδι με το όνομά μας», ξεκινά.

«Αφορά έναν άντρα που γνώρισα το περασμένο καλοκαίρι. Ξέρω ότι υποσχεθήκαμε ότι δεν θα μιλάμε ποτέ δημόσια για το σεξουαλικό προσανατολισμό μας, ξέρω ότι υποσχεθήκαμε ότι δεν θα είμαστε ποτέ “εκείνος” o τύπου του ομοφυλόφιλου ανθρώπου, ξέρω ότι υποσχεθήκαμε να πεθάνουμε με το μυστικό, αλλά αυτό θα ανοίξει τις πόρτες για να υπάρχουν πολλοί άλλους queer ανθρώπους», συνεχίζει.

«Βλέπεις αυτό είναι πολύ τρομακτικό για μένα, ο κόσμος θα θυμώσει, θα πει ότι προωθώ κάποια ατζέντα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το κάνω. Προωθώ την ατζέντα να κάνουμε τους ανθρώπους να παραμείνουν εκτός της ζωής των άλλων ανθρώπων να σταματήσουν να τους υπαγορεύουν ποιοι πρέπει να είναι. Σου στέλνω αγάπη από το μέλλον», αναφέρει.

Το «Montero (Call Me By Your Name)» κυκλοφορεί από την Columbia Records / Sony Music.

[ad_2]

Source link