Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Έλλη Κοκκίνου μοιράζεται «Μια Φωτογραφία» από «Τα Συναισθήματά Μου»

Written by on 26 Μαρτίου 2021

[ad_1]

«Μια Φωτογραφία» από το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου μοιράζεται «Μια Φωτογραφία» από «Τα Συναισθήματά Μου» και κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες και στο YouTube το επόμενο τραγούδι από το νέο άλμπουμ της.

Το άλμπουμ «Τα Συναισθήματά Μου» είναι διαθέσιμο στα δισκοπωλεία από τις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, ενώ τα τραγούδια του δημοσιεύονται σταδιακά στο διαδίκτυο, καθένα με το δικό του visualiser με τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Στην πιο καλλιτεχνικά ώριμη στιγμή της πορείας που έχει διαγράψει μέχρι σήμερα, η Έλλη Κοκκίνου εκφράζει ολοκληρωμένα τα συναισθήματά της μέσα από τα δέκα τραγούδια του δέκατου ολοκληρωμένου δίσκου της.

Εδώ βρίσκει κανείς μερικές από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της Έλλης Κοκκίνου, όπως τα «Να Την Αγαπάς», «Όλα Λάθος», «Τάξε Μου», «Ξημερώματα Σαββάτου», αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια όπως το «Μια Φωτογραφία».

Πρόκειται για ένα συναισθηματικό και ταυτόχρονα δυναμικό κομμάτι με την υπογραφή του Χρήστου Σαντικάι στη μουσική και του Γρηγόρη Βαξαβανέλη στους στίχους.

«Μια φωτογραφία με σημάδεψε, που σε είδα σ’ άλλα μάτια να χαμογελάς, μια φωτογραφία που δε σβήνεται, μέσα από τη μνήμη της καρδιάς, έτσι δεν σε είχα δει με εμάς…», τραγουδά η Έλλη Κοκκίνου.

Τα γυρίσματα για το visualiser του τραγουδιού «Μια Φωτογραφία» έγιναν στον Ιππικό Όμιλο Κουβαρά.

Το άλμπουμ «Τα Συναισθήματά Μου» της Έλλης Κοκκίνου κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link