Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Liam Payne δυσκολευόταν να είναι σωστός πατέρας πριν κάνει αποτοξίνωση

Written by on 13 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να γίνεις πατέρας όταν δεν έχεις τίποτα να διδάξεις».

Ο Liam Payne εξομολογήθηκε ότι του ήταν δύσκολο να είναι σωστός πατέρας απέναντι στον 6 ετών γιο του Bear πριν αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο 29χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι παρέμεινε σε κέντρο αποτοξίνωσης για 100 ημέρες και έμεινε μακριά από το τηλέφωνό του, μία περίοδος που θεωρεί ότι ήταν εξαιρετικά ωφέλιμη.

Ο Liam Payne παραδέχτηκε ότι δεν «αναγνώριζε τον εαυτό του» μετά από μία αμφιλεγόμενη συνέντευξη στον Logan Paul, όπου ισχυρίστηκε ότι η απόκτηση ενός παιδιού «κατέστρεψε» τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του Cheryl Cole.

Διαφήμιση

Όμως, σε ένα βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στο YouTube, υποστήριξε ότι ξέσπασε σε λάθος ανθρώπους εξαιτίας της «δικής του απογοήτευσης» από την καριέρα του.

Ο Liam Payne είναι ευγνώμων που η Cheryl και ο γιος τους Bear του έδωσαν την ελευθερία να δουλέψει πάνω στα θέματά του, ώστε να γίνει καλύτερος πατέρας.

«Ο χρόνος με τον Bear είναι πραγματικά, πραγματικά υπέροχος», είπε ο τραγουδιστής.

«Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θέλω να ευχαριστήσω αυτόν και τη μαμά του που μου έδωσαν λίγη ελευθερία να πάω και να γίνω καλά εκείνη τη στιγμή, επειδή έπρεπε», σημείωσε.

«Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να γίνεις πατέρας όταν δεν έχεις τίποτα να διδάξεις και δεν νομίζω ότι μέχρι εκείνο το σημείο είχα πραγματικά πολλά να του πω, εκτός από το ότι απλά νοιάζομαι γι’ αυτόν πολύ έντονα και τον αγαπώ βαθιά, το οποίο είναι προφανώς το πιο σημαντικό πράγμα», πρόσθεσε.

Liam Payne

Ο Liam Payne αποκάλυψε επίσης ότι ο Bear έχει αρχίσει να τον διορθώνει όταν γράφει λάθος ορισμένες λέξεις.

«Είναι φοβερός. Θέλω να πω ότι μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα. Μου έστειλε μήνυμα τις προάλλες από το iPad του λέγοντας: “Γεια σου, μπαμπά”», είπε.

«Είσαι έξι χρονών, τι κάνεις; Προσπάθησα να κάνω την απάντησή μου αστεία γιατί σκέφτηκα ποια είναι η δουλειά μου τώρα και έγραψα “hello” χωρίς “H” και η απλή απάντηση που πήρα ήταν: “Όχι, όχι, δεν είναι ello είναι hello με H.” Οπότε, μαθαίνει πολύ γρήγορα», περιέγραψε.

«Είναι πολύ πιο έξυπνος από ό,τι νομίζω ότι θα γίνει. Είναι θαυμάσιος, αλλά σίγουρα μαθαίνει να μιλάει αυτή τη στιγμή και είναι πολύ διασκεδαστικό να τον βλέπω να μεγαλώνει», ανέφερε.

Ο Liam Payne τόνισε ακόμη ότι ήταν πολύ ωφέλιμο να απαλλαγεί από το τηλέφωνό του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Δεν είχα το τηλέφωνό μου για σχεδόν 100 ημέρες. Δεν επικοινωνούσα καθόλου με τον έξω κόσμο και αυτό με προετοίμαζε κατά κάποιο τρόπο για εκείνη τη στιγμή», σχολίασε για την αποτοξίνωσή του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όταν έφυγα, στην πραγματικότητα το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να ανοίξω ξανά το τηλέφωνό μου», πρόσθεσε.

[ad_2]

Source link